Az Adverticum Zrt. újabb üzleti sikere

forrás Prim Online, 2007. november 24. 09:01

Az Adverticum Zrt. újabb elismerésben részesült: az Üzlet & Siker magazin megméretésén elnyerte az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása 2007 címet. A díjat az Üzlet & Siker Gálán adták át november 23-án a Hilton Budapest WestEnd szállodában.

Alig néhány héttel azt követően, hogy az online hirdetés-kiszolgálásban piacvezető Adverticum átvehette a Deloitte-től a gyors fejlődését igazoló oklevelet a közép európai Tech Fast 50 mezőnyében elért előkelő helyezésről, ismét hasonló elismerésben részesült a vállalat: az Üzlet & Siker magazin megméretésén elnyerte az Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása 2007 címet.

Az Üzlet & Siker magazin által meghirdetett pályázat célja a sikeres, innovatív kis- és középvállalkozások elismerése és jutalmazása volt. Idén rekordmennyiségű regisztráció érkezett, összesen mintegy 300 vállalkozás pályázott az elismerésre. A pályázatok értékelése alapján 9 különböző kategóriában összesen 27 vállalkozás nyerte el a minősítéssel járó oklevelet. A minősített vállalkozások díjait az Üzlet & Siker Gálán adták át november 23-án a Hilton Budapest WestEnd szállodában.

Az Adverticum Zrt. idei sikerei ezzel még nem zárultak le, a cég vezetői a díjátadással egyidejűleg indultak Londonba, hogy részt vegyenek a Deloitte teljes EMEA térségre (Európa, Közel kelet és Afrika) kiterjedő Tech Fast 500 november 26-i konferenciáján és eredményhirdetésén, ahová azért kaptak meghívást, mert az Adverticum – az elmúlt ötéves forgalmának növekedését tekintve – a gyorsan fejlődő európai vállalatok között is az élmezőnyébe került.

Kulcsszavak: +céginfo Adverticum

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09