Fujitsu Siemens AMILO Si 2636

forrás Prim Online, 2007. november 29. 13:50

A Fujitsu Siemens Computers új AMILO Si 2636 noteszgépének modern technológiája különleges dizájnnal párosul. A fejlett mobilitás és az innovatív stílus ötvözése ma már alapkövetelmény a noteszgépek piacán. A piros dizájnelemekkel feldobott, fényes fekete borítás azonnali érdeklődést vált ki. A férfiak és nők számára egyaránt megfelelő, divatos formaterv nem csak az íróasztalon mutat jól – kompakt mérete és kis súlya révén az AMILO Si 2636 utazáshoz is ideális. Az A4-esnél alig nagyobb, mindössze 2,3 kg súlyú gép még a legtömöttebb bőröndben, de akár kézitáskában is elfér. Öt órás maximális akkumulátor-ideje és a megnövelt teljesítményű n-draft WLAN szabvány integrált támogatása a mobil felhasználók számára is vonzóvá teszi az eszközt.

Az apró, stílusos és sokoldalú gép technikai szempontból valódi óriás. Nagy felbontású 13,3 hüvelykes WXGA BrilliantView kijelzőjén nagy kontrasztaránnyal, ragyogó színhatásban jelenik meg a kép. Beépített „array” mikrofonja kiszűri a nemkívánatos háttérzajt és kristálytiszta beszédhangátvitelt garantál. A beépített 1,3 megapixeles webkamera még élvezetesebbé teszi a barátokkal, családtagokkal bonyolított internetes kommunikációt. A normál USB-portok mellett a „pehelysúlyú ékszerdoboz” külső SATA-merevlemezhez is kínál csatlakozót. Az Intel® Core™ 2 Duo processzorra és Intel® Turbo memóriára épülő, fejlett Intel® Centrino® Duo processzortechnológiának köszönhetően az AMILO Si 2636 gyorsabb és nagyobb teljesítményre képes az átlagos noteszgépeknél. HDCP-támogatást nyújtó HDMI csatlakozóján keresztül pillanatokon belül külső szélesvásznú TV-képernyőhöz csatlakoztatható, és külső DVD-lejátszóként is jól funkcionál.

A nagyközönség 2007 november 7-én, a Fujitsu Siemens Computers VISIT 2007 szakvásárán találkozhatott először az új AMILO Si 2636 modellel.

 

Kulcsszavak: notebook Fujitsu Siemens

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50