7,2 MBit/s adatsebességre gyorsít a Vodafone

forrás Prim Online, 2007. november 29. 20:40

Mától Budapest egyes részein a Vodafone Magyarország bekapcsolta szélessávú vezeték nélküli hálózatán a 7,2 MBit/s letöltési sebességet, decembertől pedig vidéken is elindul a villámgyors szolgáltatás.

A Vodafone és a Huawei közelmúltban kötött megállapodása emellett lehetővé teszi, hogy a Huawei eszközeinek segítségével a Vodafone a gyors letöltési mellett kiváló feltöltési sebességet is biztosítson.

Mivel ügyfeleink egyre növekvő mértékben használják a szélessávú vezeték nélküli hálózatot, mind letöltés, mind feltöltés tekintetében, szeretnénk mi is a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítani nekik. Így mától Budapest egyes részein már elérhető a 7,2 MBit/s-os letöltési, és az 1,4 MBit/s-os feltöltési sebesség.” – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

A Vodafone ügyfelei körében egyre népszerűbbé válik a fényképek, adatok, filmek internetre való feltöltése. A Vodafone ezért az egész országban egyre nagyobb területen teszi elérhetővé a HSUPA technológiát, mely a vezetékes szolgáltatásoknál tipikusan megszokott többszörösét, 1,4 MBit/s feltöltési sebességet tesz lehetővé.

Kulcsszavak: UMTS Vodafone-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50