Számítógép + internet-előfizetés kamatmentes részletre

forrás Prim Online, 2007. december 3. 11:34

Mostantól azok is élhetnek a világháló nyújtotta határtalan lehetőséggel, akiknek eddig otthonukban erre számítógép híján nem volt lehetőségük: számítógépet és internet-előfizetést együttesen tartalmazó, komplett PC-Net csomaghoz rendkívül kedvező feltételekkel – fix havidíjért, kamatmentes részletre – lehet hozzájutni.

A T-Online, Magyarország piacvezető internetvállalata rendkívül fontos és elengedhetetlen feladatának tartja, hogy azok is lehetőséget kapjanak a számítógépes, internetes ismeretek elsajátítására, saját életesélyeik javítására a naprakész technikákkal, akiknek eddig anyagi helyzete és adottságai nem tették ezt lehetővé. Ezért – a jelentős piaci igényt felismerve – olyan új szolgáltatási csomagot alakított ki, amellyel azok is kipróbálhatják a világhálót, akik eddig nem merték, vagy számítógép híján nem tudták megtenni.

A kialakított PC-Net csomagok nemcsak az ADSL internetkapcsolatot, hanem az ahhoz szükséges számítógépet és a kiegészítő eszközöket; billentyűzetet, monitort, egeret valamint az indulócsomagot (ADSL-modem) is tartalmazzák, amelyeket a T-Online házhoz szállít.

A pénztárcakímélő megoldásnak köszönhetően a felhasználó valóban csak azért fizet, amire szüksége van a kényelmes internetezéshez és számítógép-használathoz: a vállalat a középkategóriás, felhasználóbarát operációs rendszerrel, DVD író/olvasóval és hároméves garanciával rendelkező számítógépeket most a készlet erejéig rendkívüli árkedvezménnyel kínálja. A 9900 forintos egyszeri költséget jelentő PC mellé mindössze havi 4490 forinttól lehet a törlesztőrészletet is magába foglaló internetcsomagokat választani.

A PC-Net csomagok egyszerű és átfogó megoldást kínálnak az internetezésre, amelyek ­– a kamatmentes részletfizetési lehetőségnek köszönhetően – akár a karácsonyi ajándékozáshoz is rendkívül jó és megfizethető ötletet; két éven keresztül alacsony, állandó és tervezhető költséget jelenthetnek, ráadásul a havidíj a hűségidő lejárta után a törlesztőrészlet összegével csökken.

Minden PC-Net csomaghoz a T-Online egy „Netezz velünk!” füzetet is ad tele hasznos tippekkel és trükkökkel, valamint meghívja a Magyar Telekom Internetakadémia ingyenes oktatására, hogy ezzel is segítse a „digitális felzárkózást”, vagyis megkönnyítse a tájékozódást, az eligazodást az internet világában.

Aki tehát szívesen megismerné és használná az internetet, aki szeretne a világhálón böngészni, leveleket írni és fogadni, zenét, filmet letölteni, új recepteket gyűjteni, régi ismerősöket felkutatni az iWiW-en, híreket olvasni és tájékozódni, otthonában dolgozni, de még nincs számítógépe, most minderre valóban minőségi és olcsó megoldást talál. Az ajánlat november 29-től visszavonásig, a Magyar Telekom szolgáltatási területén, a készlet erejéig érvényes.

PC-Net csomagok két éves hűségidővel:



* A PC-Net Light csomag havi 1 GB letöltési forgalmat tartalmaz. A túlfogyasztási díj 990 Ft/GB, melyet a T-Online a valós túlfogyasztásnak megfelelően számláz ki.
** A számítógépet az eszközöket kézbesítő futárnak kell kifizetni készpénzben, számla ellenében.
*** A fel- és letöltési sebességek nem garantáltak. A felhasználói hozzáféréseken elérhető, aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.


A PC-Net csomagokban található számítógép és monitor jellemzői:

 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Az LG OLED evo televíziók már a negyedik egymást követő évben kapják meg a környezetbarát minősítést

Az LG 2024-es OLED evo televíziói megkapták a Carbon Trust*  szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséről**  és szén-dioxid méréséről***  szóló tanúsítványait, valamint a Société Générale de Surveillance (SGS) környezetvédelmi védjegyét****, amellyel az LG folyamatos ESG-kezdeményezéseit immár negyedik egymást követő évben ismerték el. Az LG legújabb OLED tévéi továbbá kiérdemelték az Intertek újrahasznosítási tanúsítványát*****, amely immár második éve bizonyítja ezen a téren is az LG környezetvédelmi felelősségvállalását.

2024. április 25. 14:53

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

A Samsung legújabb képernyői az AI TV-k új korszakát hozzák el

A Samsung az Unbox & Discover eseményen mutatta be 2024-es Neo QLED 8K és 4K, valamint OLED televíziókból és hangprojektorokból álló portfólióját. A világ egyik élvonalbeli televíziógyártójaként elismert Samsung idén bevezetett készülékei olyan hatékony, mesterségesintelligencia (AI)-alapú funkciókkal rendelkeznek, amelyek minőségibb otthoni szórakozást kínálhatnak.

2024. április 25. 11:38

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50