A mezőny több mint fele megbukott - a VirusBuster nyert...

forrás Prim Online, 2007. december 4. 19:55

... mégpedig egy újabb "Virus Bulletin 100%" (VB100) díjat, a piacfüggetlen Virus Bulletin magazin nemzetközi hírű elismerését. Ezúttal a Windows 2000 platformon futó termékek mezőnyében teljesített kiválóan a VirusBuster Professional. Tovább emeli a siker értékét, hogy a VB100 címért rajthoz állított 32 rangos versenyzőnek még a fele sem tudta venni az akadályt, s azoknak a termékeknek az ötöde, amelyek végül megkapták az elismerést, a VirusBuster technológiájára épül.

Ez a VB100 minősítés immár a sokadik ilyen díj a VirusBuster gyűjteményében. Legutóbb a vírusirtók magyar specialistájának Windows XP és NetWare környezetben futó szoftvere kapta meg a díjat. Most a Microsoft Windows 2000 Professional SP4 operációs rendszer alatt működő VirusBuster Professional 5.3 vizsgázott remekül. Az eredményeket áttekintő jelentés külön kiemeli a termék sebességét, felismerési pontosságát. A VirusBuster programja a szigorú tesztben minden vadon terjedő (in the wild, ITW) vírust jelzett, s egyetlen hamis riasztást sem adott.

A VB100 díj gazdája, a Virus Bulletin (www.virusbtn.com) az informatikai biztonsági ágazat nemzetközi tekintélynek örvendő, független médiuma. A magazin közel egy évtizede végez összehasonlító teszteket, s vizsgálja különböző kategóriákban az antivírus termékeket. Csak olyan rendszer kaphatja meg a VB100 elismerést, amely minden vadon terjedő vírust felismer felhasználó által indított és automatikus ellenőrzés során egyaránt, ám tiszta állományokon futtatva egyetlen hamis riasztást sem ad. A VirusBuster szoftvere most a Windows 2000 platformon felelt meg ezeknek a kemény követelményeknek.

Kulcsszavak: vírus security VirusBuster

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50