1 évig ingyenes zeneletöltés a Nokia zenetelefonokkal

Milkovits Gábor, 2007. december 4. 20:40

A Nokia bejelentette, hogy 12 hónapig ingyenesen letölthetővé teszi zeneközpontú mobiltelefonjain a Universal Music katalógusát.

Az akció többek között abban különbözik az eddigi hasonló kezdeményezésektől, hogy a mobiltulajdonosok végleg ingyen megtarthatják az egy éves időszakban ingyen letöltött zeneszámokat. A „Comes with music” (kb. „zenével jön, érkezik”) elnevezésű akció 2008 második felében indul és Damian Stathonikos szóvivő szerint a Nokia addig is szeretne más nagyobb kiadókat is megnyerni a kezdeményezéshez. A szóvivő elmondta, hogy máris ígéretes tárgyalásokat folytattak egyelőre meg nem nevezett lemeztársaságokkal. Stathonikos szerint a megoldás alapvetően megváltoztatja majd a zeneipar működését, ugyanakkor a vállalat reményei szerint az illegális letöltéseket is vissza fogja szorítani.

A Nokia idén ősszel, egyelőre kísérleti jelleggel Nagy-Britanniában beindította saját Nokia Music zeneletöltő szolgáltatását, amellyel végre valóban közvetlenül a mobilokról érhető el egy több milliós zenei katalógus. A most meghirdetett akció is nyilvánvalóan ezt a szolgáltatást hivatott reklámozni, ráadásul nem ez az első ilyen jellegű promóció a finn mobilgyártó részéről; hónapokkal ezelőtt ugyanúgy ingyenes elektronikus térképek és útvonaltervek kínálatával indította be a cég saját navigációs szolgáltatását.

Kulcsszavak: zene mobilszolg Nokia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05