A BMF hallgatói a Pannon Mobil Internettel is jelentkezhetnek vizsgáikra

forrás Prim Online, 2007. december 5. 14:39

A Pannon a szeptemberi tárgyfelvételi időszakban indított Mobil Internet Kávézók sikerén felbuzdulva most a vizsgákra jelentkezésben segíti a hallgatókat december 4-7. között a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán.

Míg pár évvel ezelőtt a hallgatóknak hosszú sorokban állva kellett megküzdeniük a legjobb vizsgaidőpontokért, a modern kor gyermeke az internetes vizsgaidőpont foglalás során fut versenyt az idővel és a csoporttársakkal. A Pannon a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának aulájában kialakított Mobil Internet Kávézó segítségével könnyíti meg a vizsgákra jelentkezést.

„A Mobil Internet Kávézó szeptemberben a tárgyfelvételi időszakban is valódi segítséget nyújtott a hallgatóknak és a főiskolának egyaránt. Örömünkre szolgál, hogy a Pannon a vizsgajelentkezéskor is megkönnyíti a dolgunkat. A Pannon eddigi tevékenysége is példaértékű intézményünk támogatásában; azon dolgozunk, hogy együttműködési lehetőségeink köre tovább bővülhessen a gyakorlatorientált mérnökképzés területén is” – mondta el Dr. Temesvári Zsolt, a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karának dékánhelyettese.

A Pannon Mobil Internet szinte az ország területén biztosítja a levelezést, illetve a böngészést, így a sokat utazó tanulóknak is ideális megoldás. A hallgatók így nem csak a Budapesti Műszaki Főiskola Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán kialakított Mobil Internet Kávézókban, hanem laptop és Pannon Mobil Internet segítségével akár utazás közben is elcsíphetik a legjobb vizsgaidőpontokat, vagy levelezhetnek egyetemeikkel, főiskoláikkal. A Pannon Mobil Internet akár az otthoni, akár a kollégiumi, vagy az albérletben lévő asztali számítógépekhez is pillanatok alatt csatlakoztatható, ezért megfelelő megoldás az ingázóknak. A nagyobb multimédiás anyagok gyors letöltésére alkalmas HSDPA technológiát pedig már 81 településen a lakosság közel 45 százaléka veheti igénybe.
2008. január 31-ig mindössze 1980 forintos havidíjért biztosít internetelérést a Pannon Mobil Internet 500 MB-os csomaggal, melyhez 0 forintért adatkártyát vagy modemet is kapunk két éves hűségnyilatkozat vállalásával. 500 MB adatforgalom körülbelül tízezer honlap megtekintésére, (50 KB-os weboldalakkal számítva) vagy 64 ezer e-mail elolvasására (átlagosan 8 KB-os levelekkel számítva), illetve körülbelül 250 zeneszám letöltésére elegendő (2 MB-os számokkal számítva.) A nagyobb adatforgalmat biztosító 5 és 10 gigás csomagokra, illetve a 100 MB-os csomagra előfizetők fél évig a havidíj feléért vehetik igénybe a szolgáltatást. Az ország szinte teljes területén mobil internetezéshez alkalmas hálózatot biztosít a Pannon, a mobil internet csomagokat bárki igénybe veheti mobiltelefon-előfizetéstől függetlenül is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05