Tovább bővítette vidéki ügyfélszolgálatainak számát az EnterNet

forrás Prim Online, 2007. december 6. 16:12

Ügyfélszolgálatot és számítástechnikai szaküzletet nyitott az EnterNet Nagykanizsán, a mai napon nyílt Kanizsa Centrumban. Az EnterNet most nyíló ügyfélszolgálatán a vállalat összes szolgáltatása megvásárolható, második szaküzletének kínálatában pedig a számítástechnikai termékek mellett digitális fényképezőgépek és videokamerák is megtalálhatók.

Tovább bővítette vidéki ügyfélszolgálatainak számát az EnterNet. A mai napon átadott nagykanizsai Kanizsa Centrumban az EnterNet teljes szolgáltatáspalettája elérhető az ügyfelek számára, illetve ezentúl lehetőségük lesz az EnterNet ügyfeleknek a személyes ügyintézésre is.

Az EnterNet ügyfélszolgálata mellett megnyitotta második számítástechnikai szaküzletét is. A nagykanizsai EnterNet szaküzlet termékkínálatában megtalálhatók a monitorok, nyomtatók, PDA-k, notebookok, asztali számítógépek és egyéb hardver termékek mellett a digitális fényképezőgépek és videokamerák is. A vállalat reményei szerint a vidéki nagyvárosok közül elsőként Nagykanizsán nyílt számítástechnikai szaküzlet után a jövőben további EnterNet üzletek nyílhatnak más nagyvárosokban is.

„Nagykanizsai ügyfélszolgálatunk és szaküzletünk megnyitása egy következő meghatározó lépcsőfok lehet az EnterNet történetében.” – mondta Bauer Róbert, az EnterNet cégcsoport igazgatóságának elnöke. „Az internet szolgáltatás mellett más területeket is kerestünk, ahol piacra léphetünk. A már korábban elinduló EnterNet műszaki online áruház mellett másik lehetőségnek a számítástechnikai szaküzletek nyitását tartottuk. A budapesti EnterNet-Dell márkabolt és bemutatóterem sikeressége igazolta feltevésünket, ezért döntöttünk következő lépésként a vidéki nagyvárosok felé nyitás mellett. Nagykanizsai boltunk reményeink szerint igazolja, hogy ez irányba is valóban érdemes tovább fejlődni, és idővel újabb EnterNet szaküzletek nyílhatnak meg más vidéki nagyvárosokban is.”

Kulcsszavak: EnterNet Enternet +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09