LG Shine Gold itthon is!

forrás Prim Online, 2007. december 13. 14:33

Az LG szó szerint bearanyozza az Újévet, hiszen 2008-tól megérkezik hazánkba is a cég rendkívül sikeres LG Shine telefonjának aranyszínű változata. A luxuskülsejű Shine Gold kitűnő választás lehet azok számára, akik egy feltűnő, de mégis elegáns megjelenésű telefonnal szeretnének nekivágni a következő esztendőnek.

Az eredeti ezüst és a későbbi Titanium Black Shine óriási sikereket könyvelhetett el világszerte, így a hagyományt folytatva a cég ezúttal egy újabb káprázatos, aranyszínű változatát kínálja az LG Shine-nak. A teljes egészében fémtestű új Shine telefon valódi alternatívát és egyben kitűnő designt kínál vásárlóinak, nem beszélve a készülékben rejlő minőségi technológiai megoldásokról.

Az LG Shine Gold 2 megapixeles kamerával, microSD kártyán keresztül bővíthető memóriával, multimédiás lejátszóval (MP3, MPEG4, WAV), USB-vel, Bluetooth-tal (V1.2), és különböző üzenetküldő szolgáltatásokkal (SMS, EMS, MMS), valamint egy rendkívüli élettartamú akkumulátorral rendelkezik.

Az LG Shine Gold mobiltelefon Magyarországon januártól lesz elérhető a főbb mobilüzletekben.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelentek az első HMD okostelefonok

A Human Mobile Devices (HMD) bemutatta első saját gyártású okostelefonjait: megérkezett a HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ és HMD Pulse. A Pulse kollekció már most lefekteti a HMD designalapjait: merész vonalvezetés, egyedi tónusok, modern és letisztult esztétika, elegáns kialakítás, előkelő formatervezés – és mindez elérhető áron.

2024. április 25. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50