Megjelenik az OKI C5000 LED-es nyomtatócsalád

Kovács Attila, 2007. december 13. 22:34

Az OKI Printing Solutions cég decemberben vezeti be A4-es digitális LED nyomtatóinak frissített modelljeit, a C5000-es sorozatot. A fekete-fehér és színes nyomtatásra egyaránt alkalmas C5000-es sorozat tagjai a C5650-es, C5750-es, C5850-es és C5950-es modellek, melyek mindegyike nagy teljesítményt garantál.

A japán cég szerint a C5000-es modellek teljesítményük alapján kategóriájukban kiemelkedőnek számítanak: fekete-fehér nyomtatásban percenként 32 oldalt, színes nyomtatásban pedig 26 oldalt teljesítenek. Az első oldal kinyomtatásához csupán 8 másodpercre van szükség. A sorozat minden modellje bővíthető különböző kiegészítőkkel, így fokozva a gép hatékonyságát és kezelhetőségét. A C5000-esek rugalmasan alkalmazkodnak a professzionális nyomtatási igényekhez, ezzel növelve az irodán belüli nyomtatási lehetőségeket és csökkentve a költséges külső erőforrások igénybevételét. Ezért a sorozat minden tagja 203 gramm súlyú papírok adagolását is lehetővé teszi, és képes akár 1,2 méter hosszú reklámcsíkok nyomtatására is.

Az új sorozat az OKI singlepass és digitális LED technológiáját használja, amely sokkal nagyobb maximális kapacitással rendelkezik. A felhasználó igényeinek megfelelően tervezve, a C5000-es sorozat mindegyik modellje magas szintű biztonsági és ellenőrzési szolgáltatásokat nyújt, olyan ingyenes segédprogramokkal, mint a Print Control, a PrintSuperVision és a Template Manager 2006. A Print Control segítségével a vállalatok nyomon követhetik a nyomtató papír felhasználását, valamint a szoftver alapvető nyomtatási biztonságot is nyújt számukra (biztonságos törlés, adattitkosítás és jelszóvédelem a bizalmas adatok megóvására és az illetéktelen hozzáférés megelőzésére). A PrintSuperVision általános felügyeleti program segítségével a hálózati rendszergazdák ellenőrizhetik a nyomtatók – beleértve a kellékanyagok – használatát, továbbá a szoftver a karbantartások nyilvántartására is szolgál. A Template Manager 2006 pedig lehetővé teszi az irodán belüli professzionális minőségű dokumentumok nyomtatását (bannerek, névjegyek, stb.).

További jellemzők:
az LCD panelen megtalálható a tintapatron töltöttségi szintje is, amely folyamatosan jelzi a patron állapotát. A nyomtatók az Auto Colour Balance szoftver révén automatikusan beállítják a színes funkciókat, így külső beavatkozás nélkül készíthetünk színes nyomatokat. Az OKI magyarországi leányvállalata szerint  az új C5000-es leginkább olyan vállalatoknak ajánlható, ahol a kiváló minőségű, fekete-fehér és színes nyomtatási feladatokra egyaránt szükség van. A termék az OKI Printing Solutions hivatalos viszonteladóitól 2007. decemberétől szerezhető be.

C5000-es modellek legfőbb jellemzői:

A sorozat modelljeinek nyomtatási sebessége 26 oldal/perc színes nyomtatás, 32 oldal/perc fekete-fehér nyomtatás esetén.
Az első lap kinyomtatása 8 másodpercbe telik.
Rugalmas: a névjegykártyától a 215 x 1200mm hosszú reklámcsíkok nyomtatására is képes, és akár 203 gramm súlyú papírok adagolását is lehetővé teszi.
Költséghatékony: a kétoldalas nyomtatási funkció beállítható.
Magas szintű biztonsági szolgáltatás és nyomtatási kontroll: olyan ingyenes segédprogramok segítségével, mint a mint a Print Control, a PrintSuperVision és a Template Manager 2006.
Egyszerű használat: könnyű cserélni a kellékeket; az LCD panelen megtalálható a tintapatron töltöttségi szintje; automatikus színes funkció beállítás az Auto Colour Balance szoftverrel.
Megbízhatóság: az OKI Printing Solutions innovatív, single-pass digitális LED nyomtatási technológiája irányítja a különböző eszközöket.

További információ: www.okiprintingsolutions.com

 


 

Kulcsszavak: printer OKI

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50