LLP integrált informatikai megoldás utazási irodák számára

forrás Prim Online, 2007. december 17. 09:25

Az LLP megállapodást írta alá a PC System Gruppen-nel (PCSG) az általuk fejlesztett Travel Dynamics kiegészítő modul kizárólagos forgalmazásáról. A dán cég által fejlesztett add-on kifejezetten az utazásszervező cégek és utazási irodák számára nyújt integrált informatikai megoldást. A megállapodás szerint Magyarországon, Romániában és Bulgáriában kezdődik meg a Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó modul forgalmazása, ami a későbbiekben az LLP által lefedett országokban fog folytatódni.

A PCSG Travel Dynamics divíziója 1994 óta fordít kiemelt figyelmet a Microsoft Dynamics termékcsalád utazási irodákat kiszolgáló modul fejlesztésére. A vállalat célja, hogy olyan összetett rendszert hozzon létre, amely megoldást kínál az utazásszervező cégek számára a szoba- és repülőjegyfoglalásoktól kezdve az autókölcsönzésen át egészen beszerzések menedzseléséig. A rendszer kezeli a magyar adószabályok jellegzetességét, az előleg árrés és az utólagos árrés áfát. A modul kommunikál a legelterjedtebb központi foglalási rendszerekkel (GDS - Amadeus, Galileo), így a Microsoft Dynamics AX funkcióival kiegészülve integrált megoldást nyújt az értékesítés, a pénzügy, az ügyfélkapcsolatok, a HR és a raktárkezelés menedzseléséhez.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09