A Magyar Telekom online marketingkommunikációs tenderének eredményei

forrás Prim Online, 2007. december 23. 09:46

A Magyar Telekom csoportszintű, online kreatív és média ügynökségek kiválasztására kiírt tenderét a lefolytatott többlépcsős, nyílt eljárás eredményeként a Grey Worldwide Hungary és a Kirowski nyerte. A vállalatcsoport a kiválasztott ügynökségeken keresztül végzi a T-Mobile, a T-Com, a T-Online, a T-Systems és a T-Kábel márkák online hirdetési és reklámtevékenységét 2008-ban.

A Magyar Telekom 2007. szeptember 18-án meghirdetett nyílt tenderének célja olyan ügynökségek kiválasztása volt, amelyek hatékonyan tudják támogatni a Csoport márkáinak marketingkommunikációját online kreatív, online média és online kommunikációs stratégiai területeken. A többlépcsős tender – amelyre összesen 14 ügynökség jelentkezett – lebonyolítása előminősítéses eljárás keretében, 4 fordulóban zajlott. A pályázat kidolgozására felkért ügynökségek két kategóriában kapták a feladatokat: stratégiai-kreatív és stratégiai médiatervezés témában.

A szakmai és kereskedelmi, valamint az összefoglaló értékelés alapján kialakult sorrendnek megfelelően a Magyar Telekom bíráló bizottsága az alábbi ügynökségeket hirdette ki győztesnek az online marketingkommunikációs tender eredményeként:

I. kategória (kreatív tervezés + kommunikációs stratégia): Grey Worldwide Hungary Kft., Kirowski Zrt.
II. kategória (médiatervezés és -vásárlás + kommunikációs stratégia): Kirowski Zrt.

A Magyar Telekom Csoport a nyertes ügynökségeken keresztül végzi a „T” márkák (T-Mobile, T-Com, T-Online, T-Systems és T-Kábel) 2008. évi online marketingkommunikációs feladatait.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05