Elindult a BidOnline.hu új fordított aukciós oldal

forrás Prim Online, 2008. január 14. 11:50

A BidOnline.hu aukciós weboldal, egy hazánkban még újdonságnak számító árverés-típust, a fordított aukciót szeretné széles körben is ismertté tenni. A licitálásnak ez a típusa más országokban már sok hívet szerzett magának, köszönhetően a hagyományos aukciótól eltérő tulajdonságainak.

Népszerűsége leginkább annak köszönhető, hogy a hagyományos licitálástól eltérően vadonatúj, sláger termékekhez juthatunk hozzá, valóban alacsony áron, mindössze néhány forintért, hiszen a termék vételi árát mi határozzuk meg a licitben. De ez még korántsem minden. Bár már léteznek más cégek is Magyarországon a még igen kicsi fordított aukció piacon, azonban egyedül a BidOnline.hu garantálja a szórakozással egybekötött licitálást. Az aukciós weboldal megalkotói "Lokátornak" nevezték el azt az eszközt, mellyel a nyerő licitet (legalacsonyabb, egyedi licitet) megtalálhatják a lelkes felhasználók, ezzel biztosítva, hogy a nyerő licit megtalálása kicsit se múljon a véletlenen, csak a licitálók ügyességén és szorgalmán.

Ha elég lelkesen teszik meg téteiket a netezők, akkor nem csak megláthatják a nyerő licitet a 20. tét megtétele után, hanem még az is rajtuk múlhat, hogy mikor zárul le az aukció. Ennek az oka, hogy a BidOnline.hu weboldalon alapvetően kétfajta aukción vehetünk részt, a hagyományos Határidős és a kevésbé ismert Licitvisszaszámláló aukción. Utóbbinál ugyanis a BidOnline.hu csapata előre meghatározza mennyi licitnek kell beérkeznie ahhoz, hogy az árverés lezáruljon, így akár pár nap alatt is befejeződhet egy termék aukciója.

A licitálás is többféleképpen történhet; vételi ajánlatainkat (licitjeinket) megtehetjük a weboldalon keresztül ("Bidon Licit") virtuális egyenlegünk ("BidonBank") terhére, valamint licitálhatunk emelt díjas SMS-el és telefonhívással is. Igen, a fordított aukciós szolgáltatások esetén a licitálásunkért kell fizetni. Azonban az oldal üzemeltetői úgy gondolják, hogy licitálásonként néhány emelt díj és a garantáltan pár forintos vételi ár megfizetése még bőven kifizetődő, ha figyelembe vesszük, hogy olyan termékek boldog tulajdonosai lehetünk, mint komplett házi mozi rendszer, multimédiás LCD monitor, mobiltelefon, MP3 lejátszó, digitális fényképezőgép, vagy a napjainkban divatos Texas Hold'em póker szett. A házhozszállítás pedig díjmentes!

Kulcsszavak: aukció onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50