Vonalkód-olvasóba integrált mobil a Motorolától

forrás Prim Online, 2008. január 14. 12:21

A Motorola vállalati mobilitási üzletága bemutatta a CA50 típusú, VoIP-támogatással is rendelkező vezeték nélküli leolvasóberendezést, melynek fő célja az ügyfélszolgálati tevékenység minőségének javítása, az üzemi költségek csökkentése és az élőmunka hatékonyságának növelése. A CA50 olyan eszköz a kereskedelmi, vendéglátóipari és egészségügyi dolgozók kezében, amely integrált hang- és adatátviteli szolgáltatásainak köszönhetően jelentős kommunikációs űrt tölt be például üzletek, kórházak és éttermek életében.

A vezeték nélküli hálózatokon is használható CA50 az eddiginél több dolgozónak biztosít valós idejű hozzáférést információkhoz, illetve nyújt kapcsolatfelvételi lehetőséget más munkatársakhoz. Így egyszerűbben teljesíthetőek az éttermek és kávézók vendégeinek kívánságai, ellenőrizhetőek az árak és a raktárkészletet az üzletekben, valamint lényegesen gyorsabban a megfelelő helyre irányíthatóak a szükséges gyógyszerek vagy műszerek a kórházakban. A fentieken túl a VoIP-szabványt támogató CA50 a kétszemélyes (telefon-jellegű) és többszemélyes (adó-vevő jellegű) kommunikáció révén lehetővé teszi, hogy a dolgozók az épületen belül bárhol hívásokat kezdeményezzenek és fogadjanak.

„Azzal, hogy egyszerre használható vonalkód-olvasóként, valamint adat- és hangátviteli eszközként, a Motorola CA50 VoIP-rendszerű vezeték nélküli vonalkód-olvasó berendezés jelentős űrt tölt be a feladat- és szolgáltatásorientált ágazatokban” – jelentette ki Bob Sanders, a Motorola vállalati mobilitási üzletágán belül működő, fejlett adatrögzítési módszerekkel foglalkozó részleg alelnök-igazgatója. „Ez az eszköz jól illusztrálja, milyen erőfeszítéseket tesz a Motorola a hagyományos leolvasási technológiák és a legújabb, hang- és adatalapú lehetőségek ötvözése érdekében, hogy minden dolgozónak rendelkezésére álljanak a legmodernebb módszerek, melyekkel még hatékonyabban szolgálhatják ki ügyfeleiket és betegeiket.”

Annak érdekében, hogy az ügyfelek zökkenőmentesen integrálhassák a CA50-et meglévő felhasználási környezetükbe, a Motorola vállalati mobilitási üzletága a készülék teljes életciklusát végigkísérő szolgáltatásokat kínál, az előzetes felméréstől a kivitelezésen és üzembe helyezésen át a dolgozók betanításáig bezárólag. A Motorola „Advanced Services” rendszerének keretében elvégzett üzembe helyezésnek köszönhetően kiküszöbölhetők a hálózati integrációval kapcsolatos problémák, csökken a bevezetés időigénye és biztosítható az ügyfél CA50-es szerverének és mobil termináljainak helyes installálása és konfigurálása.

A CA50 védelmét szolgálja a Motorola „Service from the Start Advance Exchange” nevű karbantartási programja. A több évre szóló szerződés értelmében a meghibásodott eszközök cseréje a következő munkanapon megtörténik, így biztosítható a rendszer maximális rendelkezésre állása. Ez a szolgáltatáscsomag plusz költségek nélkül nyújt átfogó védelmet, így az igénybevételből és elhasználódásból eredő meghibásodásokra érvényes védelmet a külső és belső alkatrészek véletlen sérülésből eredő meghibásodására is kiterjeszti. Így gyakorlatilag nem merülnek fel többé előre nem látott javítási költségek.

Kulcsszavak: mobiltelefon Motorola

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05