A Hotels.com elindítja magyar nyelvű oldalát

forrás Prim Online, 2008. január 14. 19:02

A Hotels.com, a világ egyik legnépszerűbb szállásfoglaló honlapját, elindította magyar nyelvű oldalát.

Ennek köszönhetően a magyar fogyasztók magyar honlap címen keresztül, magyar nyelven érhetik el a világ egyik kedvenc foglalási oldalát. Az új, magyar nyelvű oldal mellett a Hotels.com 25 nyelven olvasható Európában, többek között az Egyesült Királyságban, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Lengyelországban, Oroszországban, Spanyolországban, Skandináviában és a Benelux államokban. Az új oldal elindítása is bizonyítja a Hotels.com elkötelezettségét, hogy minél több országban, azok saját nyelvén tegye elérhetővé honlapját. Magyarországon kívül Görögországban, a Cseh Köztársaságban, Törökországban és Izlandon is most indították el az egyes helyi nyelven olvasható weboldalt.

„Magyarországon már jó ideje sikeres az angol nyelvű oldal, azonban biztosak vagyunk abban, hogy egy nyaralás foglalását mindenki szívesebben intézi a saját anyanyelvén. Azért döntöttünk a magyar honlap elindítása mellett, mert a lehető legkényelmesebb felhasználást szeretnénk biztosítani vásárlóink számára” – mondta Öqvist Patrik, a Hotels.com Európáért, Közel-Keletért és Afrikáért felelős marketing igazgatója. „Biztosak vagyunk abban, hogy a magyar nyelvű oldal is sikeres lesz,  a többi európai oldalhoz hasonlóan”.

A Hotels.com garantálja, hogy amennyiben egy vásárló olcsóbban megtalálja az általa eszközölt foglalást valahol máshol, akkor a Hotels.com az árat az alacsonyabbhoz igazítja. Ezen a honlapon található a legtöbb független hotelcsoport az iparágban, ezen kívül a Hotels.com több mint 34 ezer hotellel áll személyes kapcsolatban, így a felhasználók igazán őszinte beszámolókat is olvashatnak.

Kulcsszavak: utazás onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50