Neal Woods a HP Képalkotási és Nyomtatási Divíziójának élén

forrás Prim Online, 2008. január 16. 12:30

A HP  bejelentése szerint január 22-től Neal Woods irányítja alelnöki minőségben a cég Képalkotási és Nyomtatási Divíziójának (Imaging and Printing Group, IPG) globális működését.

Az 51 éves Woods San Diegóból fogja ellátni feladatait, amelyek az IPG nemzetközi gyártótevékenységét, ellátási láncának működtetését, valamint a globális tervezést és minőségbiztosítást fedik le. Emellett Woods irányítja majd az otthoni ügyfeleknek nyújtott támogatásért, a logisztikáért, a környezetvédelemért és a stratégiai szállításokért felelős globális IPG-szervezeteket. Woods korábban a Ciscónál dolgozott, ahol legutóbb a globális gyártótevékenységért felelős alelnök pozícióját töltötte be. A Ciscónál töltött hét év során Woods irányította a cég globális ellátási láncát, és 17 gyártóüzem illetve 15 logisztikai központ működéséért felelt.

„Neal tehetséges operatív vezető, aki óriási tapasztalatokkal rendelkezik a keresztfunkcionális ellátási láncok üzemeltetésében” – jelentette ki Vyomesh Joshi, a HP IPG alelnöke. „Szervezetünk számára közvetlen értéket és új perspektívát jelent az a kivételes jártasság, amelyre a több helyszínen működő, globálisan osztott és kiszervezett ellátási láncok rendszereinek kialakításában és folyamatainak fejlesztésében tett szert.”

Woods a HP-tól 29 évnyi szolgálat után nyugdíjba vonuló Mike Fawkes utódja. Woods a Kansas State University-n szerzett BSc fokozatú diplomát elektrotechnikából.

Kulcsszavak: CIO +céginfo HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05