Google: magyar nyelvű súgócsoport webmestereknek

Mészáros Péter, 2008. január 16. 13:50

A Google magyar nyelvű súgócsoportot hozott létre webmesterek részére, ahol a kereséssel, weboldalak rangsorolásával, indexeléssel, Google Webmester Eszközökkel és webhelytérképpel kapcsolatos témákat vitathatják meg egymással és két Google-munkatárssal.

A Webmester Csoport létrehozásával a Google célja egy olyan közösség életre hívása, amelyben az igazi sztárok, a legaktívabb segítők  maguk a tagok lehetnek. A csoport legfőbb erejét várhatóan a közösség adja majd, akik egymás segítségére sietnek a különböző kérdésekben, hiszen tudják, hogy ehhez a fórumhoz ők is bármikor bizalommal fordulhatnak. Arról, hogy a beszélgetések ténylegesen a témához kapcsolódjanak, jelenleg ugyanazok fognak gondoskodni, akik remélhetőleg a legbonyolultabb problémákra is választ adhatnak: a két magyar "Guglista", János és Tibor. Rendszeresen olvassák a fórumbejegyzéseket, és az aggodalomra okot adó ügyekben az adott területhez legjobban értő kollégájuk segítségét veszik igénybe.

További információk:

A Webmester Súgócsoport címe: http://groups.google.com/group/Google_Webmaster_Help-hu
A Webmester Súgócsoport alapelvei:
http://groups.google.com/group/Google_Webmaster_Help-hu/web/a-webmester-csoport-alapelvei-krnk-olvasd-t-a-csoport-hasznlata-eltt
Google Webmester Központ: http://www.google.hu/webmasters

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50