Nagy teljesítményű asztali lapolvasók kis munkacsoportoknak

forrás Prim Online, 2008. január 29. 13:22

A Canon bejelentette az imageFORMULA DR-2010C és imageFORMULA DR-2510C készülékeket. Az új modelleket olyan, üzleti szempontból érzékeny dokumentumok beolvasására tervezték, amelyekkel nem a központi készülékeken kívánnak dolgozni. Az új készülékek a kis irodai munkacsoportban történő nagy példányszámú - napi 1500 oldal mennyiségű - lapolvasáshoz ajánlottak, és tökéletesen megfelelnek az éppen felmerülő beolvasási feladatok ellátására is, mint például az e-mail üzenetbe és számítógépre történő beolvasás.

A finom vonalvezetésű készülékek az új formatervezés eredményeként 2,4 kilogrammos súlyukkal kategóriájuk egyik legkisebb asztali dokumentumszkennerei. Az energiatakarékos imageFORMULA DR-2010C és imageFORMULA DR-2510C készülékek a hatékony energiagazdálkodás érdekében a gazdaszámítógéppel együtt kapcsolnak ki és be, ezzel elkerülhető, hogy szükségtelenül bekapcsolva maradjanak.

Míg az imageFORMULA DR-2510C percenként 25 lapot, illetve kétoldalas módban 50 oldalt olvas be, az imageFORMULA DR-2010C 20 lap, illetve kétoldalas módban 40 oldal beolvasására képes percenként. Az új eszközök továbbfejlesztett CIS érzékelővel működnek, ennek köszönhetően a fekete-fehér, a szürkeskálás, valamint színes oldalak beolvasása ugyanolyan gyorsan készül el. A berendezések olyan funkciókkal rendelkeznek, melyek segítségével a felhasználók meghatározott beolvasási szabályokat programozhatnak adott, gyakran ismételt feladatokhoz, mint például a beérkező számlák digitalizálása. Az új JOB (feladat) gombokkal a digitalizálási eljárások gyorsabban és nagyobb hatékonysággal végezhetők el, hiszen a felhasználó egyetlen gombnyomással közvetlenül a kívánt helyre olvashat be igényei szerint meghatározott formátumban, színben és felbontásban.

Az új eszközök fejlett dokumentumkezelésének és a döntött papírútnak köszönhetően igen sokféle dokumentumméret és vastagság dolgozható fel biztonságosan. Így például névjegykártyák, mélynyomott kártyák és - fólió üzemmódban - A3-as méretű dokumentumok is. Az imageFORMULA DR-2510C modell adagolásának megbízhatóságát tovább növeli az ultrahangos kettős adagolás érzékelés, amivel megszűnik az összetapadt lapok együttes behúzásából eredő adatvesztés kockázata. Az új készülékek csúcskategóriás képfeldolgozási funkciókat kínálnak. Ilyenek többek között az automatikus színességfelismerés, a szövegirány-felismerés, a fejlett szövegkiemelés (I&II), az üres oldal kihagyása, a moaré hatás csökkentése is, melyekkel garantált a képminőség és kiemelkedő a termelékenység.

Az imageFORMULA DR-2010C és imageFORMULA DR-2510C beolvasókat a Canon Capture Perfect 3.0 alkalmazással és átfogó szoftvercsomaggal együtt kínálja a vállalat. A csomagban olyan hasznos irodai alkalmazásokhoz jut a felhasználó, melyek segítségével PDF formátumú anyagok készíthetők (Adobe Acrobat 8.0 Standard Edition), elvégezhető a dokumentumarchiválás (Omnipage SE), vagy a névjegykártya-archiválás (Presto!Bizcard Reader), és biztosított az optikai karakterfelismerés (ScanSoft Paperport SE) is.

Az imageFORMULA DR-2010C és DR-2510C készülékek az első olyan új modellek, amelyek már a Canon közelmúltban bevezetett imageFORMULA márkanevét viselik. Magyarországon 2008. februártól érhető el a két
új imageFORMULA márkanevet viselő készülék.

Kulcsszavak: szkenner Canon

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50