Telekommunikációs veterán az Interoute alelnöki székében

forrás Prim Online, 2008. január 31. 14:58

Jan Louwes, a nemzetközileg elismert telekommunikációs szakember csatlakozott az Interoute-hoz, Európa egyik legfejlettebb és legsűrűbben összekapcsolt hang- és adathálózatának tulajdonosához.

Louwes a Forrester Research alkalmazottjaként az EMEA-régió (Európa, Közel-Kelet, Afrika) értékesítési tevékenységéért felelt. Az Interoute alelnökeként szintén az értékesítés, valamint a marketing fog a felügyelete alá tartozni. Több mint 18 évre visszanyúló információtechnológiai hátterével értékes tagja lesz az Interoute-nak, hisz gazdag tapasztalattal rendelkezik a stratégiai és pénzügyi tervezés, az értékesítés, az ügyfélkapcsolat-menedzsment, illetve az üzletfejlesztés területén. Az Interoute számára mindez óriási jelentőséggel bír, mivel a cég következő három évre vonatkozó célja bevételeinek megduplázása, valamint a nagyvállalati piacon való részesedésének növelése.

Louwes jelentős tapasztalattal rendelkezik a telekommunikáció terén. Számos nagyvállalati és nagykereskedelmi vezető pozícióban dolgozott a KPN-nél és a KPNQwest-nél; 2002 és 2005 között az adatkommunikációs üzletág és az értékesítést támogató szervezetek tartoztak alá. Ezen ismeretek különösen fontosak az Interoute számára, mivel jól illeszkednek a cég üzleti modelljébe. Louwes tapasztalata ezenkívül nagyban hozzájárulhat az Interoute sikeres megjelenéséhez az új EU-tagállamok piacain.

Jan Louwes elmondta: „Annak ellenére, hogy a telekommunikációs piac számos kihívással szembesült az utóbbi időben, az Interoute mégis jelentős növekedést könyvelhetett az elmúlt öt évben, ami igazán figyelemreméltó teljesítmény. Nagy örömmel tölt el, hogy egy ilyen sikeres csapat tagja lehetek. Nagy területre kiterjedő pán-európai új generációs hálózatunké lesz a központi szerep számtalan új és innovatív szolgáltatásunk kifejlesztésében. Alig várom, hogy szerepet vállalhassak az Interoute további növekedésében, és tagja lehessek egy dinamikusan fejlődő vállalatnak.”

Louwes feladata az Interoute évről évre növekvő értékesítési eredményeihez való hozzájárulás lesz. Az AT&T Üzleti Kommunikációs Szolgáltatások üzletágában különböző vezető pozíciókat töltött be, például 3 évig az Egyesült Államokban dolgozott az AT&T-nél és az AT&T-Unisource-nál. Ezt megelőzően 7 évig az ABN AMRO alkalmazottja volt, ahol többek között az általános és nagyvállalati terület pénzügyeiért felelt.

Louwes jelenleg Hollandiában él, házas, két gyermek édeasapja.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Interoute

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09