Olcsóbb BlackBerry levelezőszolgáltatás a T-Mobile-osoknak

forrás Prim Online, 2008. január 31. 17:55

A T-Mobile-osok február 1-jétől még kedvezőbb díjakkal használhatják a világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendő BlackBerry levelezőszolgáltatást. A T-Mobile ugyanis kereskedelmi szolgáltatásként, alacsonyabb havi díjakkal kínálja professzionális levelezőszolgáltatását, a BlackBerry Instant E-mailt.

A BlackBerry Instant E-mail havi díja 2008. február 1-jétől 3000 forintról 1990 Ft-ra csökken, valamely Mobilinternet Csomag előfizetése esetén pedig ez a kedvezőbb havi díj is tovább, mindössze 990 forintra mérséklődik. A szolgáltatás havi díja magában foglalja az e-mailezés lehetőségét (csatolmányok kezelésével), viszont a korábbiaktól eltérően nem tartalmaz internet- vagy WAP elérésre használható minimális adatforgalmat. Az internetezésre is lehetőséget biztosító díjcsomagok közül az előfizető ezentúl az igényeinek legmegfelelőbbet maga választhatja meg.

A szolgáltatást magánszemélyek és kisvállalkozások egyszerűen, beruházás vagy előzetes műszaki ismeretek nélkül is használhatják. Így útközben hozzáférhetnek e-mailjeikhez, vállalkozásként így még versenyképesebbek lehetnek.
A BlackBerry Instant E-mail szolgáltatás előfizetése esetén annak használatához elegendő egy BlackBerry márkajelzésű vagy szoftveresen BlackBerry-képes készülék. A BlackBerry előnye, hogy külön szinkronizálás nélkül a levelek automatikusan megérkeznek a készülékre, ráadásul a felhasználó a küldött csatolmányokat is megtekintheti. A BlackBerry egyszerre akár 10 különböző postafiókot tud figyelni (pl. Freemail, Gmail), és az is kedvező, hogy a levelek olvasása során mindig csak a szükséges részek töltődnek le. Azaz az adatforgalom optimális. A kereskedelmi indulással egyidőben hasznos újdonságként bővül a kezelhető csatolmánytípusok listája, ezentúl a levelekkel érkező WAV, MP3, GIF, BMP állományok is megnyithatók lesznek. Újdonság továbbá, hogy a BlackBerry Instant E-mail szolgáltatás internetes és WAP-os, a szolgáltatással kapcsolatos beállításokra szolgáló kezelőfelületei immár magyar nyelven érhetők el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09