Tavaszi ADSL akció az EnterNet-nél

forrás Prim Online, 2008. február 1. 13:17

Az EnterNet áprilisig ingyen ADSL-t kínál új egyéni előfizetői részére, míg új és szolgáltatóváltó üzleti ügyfeleinek egy egyéves terméktámogatással bíró számlaíró programot ad a február 1-én induló tavaszi akciója keretében. A tavaszi akció 2008. április 1-ig vehető igénybe.

Február 1-től új akcióval jelentkezik az EnterNet: minden új, egyéni előfizető április 1-ig havidíj nélkül használhatja az általa megrendelt ADSL szolgáltatást, legyen szó forgalmi díjas, prepaid vagy normál tarifacsomagról. Az akciót bárki igénybe veheti T-Com szolgáltatási területen, amennyiben az adott telefonvonalon a megrendelést megelőző 3 hónapban nem volt ADSL szolgáltatás.

Azon szolgáltatóváltó és új üzleti előfizetők pedig, akik EnterNet ADSL tarifacsomagot rendelnek, megrendelésük mellé egy egyéves terméktámogatással bíró számlaíró programot kapnak mindössze 1 Ft-os áron. A szoftver tulajdonságai között szerepel például az egyszeri adatrögzítés, a gyors számlakészítés, az EU-konform funkciók, illetve a nélkülözhetetlen kimutatások. A terméktámogatás további szolgáltatásokat is tartalmaz, mint telefonos tanácsadás és támogatás, adatbázis garancia, jogszabálykövetés és javító készletek. A számlaíró programról bővebb információt a www.revolexpress.hu honlapon talál.

Az EnterNet tavaszi akciója április 1-ig érvényes. Az akció részleteiről és a megrendelés módjáról további információ a www.enternet.hu honlapon található, illetve az EnterNet ügyfélszolgálatain és a 06-1-888-2001 éjjel nappal hívható helyi tarifás telefonszámon kérhető.

Kulcsszavak: EnterNet Enternet DSL ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50