Akvizícióval bővítette Microsoft Dynamics NAV üzletágát az XAPT Hungary Kft.

Az XAPT Hungary Kft. megvásárolta a Navconsult Kft. Microsoft Dynamics NAV kompetenciáját

forrás Prim Online, 2008. február 4. 14:28

Az integrált vállalatirányítási piacon érdekelt és a Microsoft Dynamics rendszerek szállításában piacvezető szerepet betöltő XAPT Hungary Kft. megvásárolta a Navconsult Kft. Dynamics NAV üzletágát, és egyesítette saját NAV üzletágával – közölte a két cég képviselője, dr Schvarcz Zoltán és Balogh Attila ügyvezető igazgató a február 4-én kiadott közös sajtóanyagban.

A Microsoft Dynamics AX területén 8. éve piacvezető XAPT a Dynamics NAV termékkel 2006-ban egészítette ki termékportfólióját és már abban az évben megkapta a Microsofttól a legeredményesebb NAV partner címet. Az elmúlt év több sikeres nagy AX projektje mellett a kisebb vállalkozások kiszolgálására létrehozott NAV üzletág is jelentős növekedést ért el. Az akvizícióval ezen növekedés gyorsítása a cél, amely illeszkedik az XAPT Hungary Kft. további hazai és regionális növekedési elképzeléseihez és öszhangban van a Microsoft termékstratégiájával, miszerint a vállalatirányítási termékek folyamatosan közelednek egy egységes technológiai alapkon működö közös rendszerhez.

Az akvizíció után az XAPT Hungary Kft. rendelkezik a legnagyobb és egyik legtapasztaltabb Dynamics NAV kompetenciával a magyar piacon. NAV ügyfeleinek száma meghaladja a hatvanat és ügyfelei között megtalálhatóak nagykereskedő, termelő és szolgáltató cégek, de speciális iparági megoldásokkal áll az építőipari és távhő és közmű szolgáltató cégek számára.

Az XAPT Hungary Kft. vállalatirányítási portfóliójában a Dynamics AX-et olyan dinamikus közép és nagyvállalalkozásoknak ajánlja, melyek a piaci és üzleti lehetőségeik és versenyelőnyük lehető legjobb kihasználásához és növeléséhez keresnek megoldást, míg az NAV-t az olyan kis- és közép vállalatoknak, melyek az egyszerűbb folyamatok és a fentartható növekedés mellett a vállalati hatékonyságra és a gyors megtérülésre helyezik a hangsúlyt.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09