Új, pénztárcabarát nyomtatókat kínál a Xerox Magyarországon

forrás Prim Online, 2008. február 6. 17:43

A Xerox Magyarországon is bemutatta jelenlegi egyik legolcsóbb színes lézernyomtatóját, a Phaser 6125-öt, amely asztali berendezésként kínál lehetőséget profi minőségű dokumentumok előállítására. A Xerox bevezette továbbá a Phaser 8860 színes  szilárdtintás nyomtatót és a Phaser 6110 MFP/B- színes lézer multifunkciós berendezést is, amelyeket többek között a magyar üzleti igények figyelembevételével terveztek. 

Phaser 6125

A Phaser 6125 kiváló minőségű színes nyomtatást nyújt akár 12 oldal/perc, illetve fekete-fehér nyomtatás esetében 16 oldal/perc sebességgel. A berendezés energiahatékony, a Xerox által szabadalmaztatott “Emulsion Aggregation High Gloss” tonert használva kevesebb festéket fogyaszt, ugyanis szemcséi a hagyományos tonerekhez képest jobban lefedik a lapot. Ez a különleges festék mindemellett élénk és telt színeket biztosít. Többek között ezek a  tulajdonságok teszik a Phaser 6125-öt ideálissá például marketingügynökségek számára, amelyek nem  kívánnak komolyabb beruházásokat eszközölni nyomdaberendezésekbe, ám szükségük van a magas színvonalú színes megjelenítésre a munkájuk során.

A Xerox Phaser 6125-öt könnyű kezelni, és előre telepített toner kazettáival a felhasználó akár azonnal megkezdheti a nyomtatást. A 333MHz-nél gyorsabb processzorral, a hálózati csatlakozás lehetőségével és akár 1 GB-os memóriával felszerelt Xerox-berendezés segít a túlterhelt irodáknak abban, hogy gyorsan végezzenek a táblázatok, PowerPoint-prezentációk és egyéb összetett dokumentumok, például grafikák és diagramok nyomtatásával.

A Phaser 6125 a Xerox CentreWare IS  szoftverét használja, amely a képernyőn felugró ablakokkal figyelmeztet a nyomtatás során esetleg felmerülő problémákra, például ha több tonerre van szükség egy nagyobb nyomtatási munka befejezéséhez. A nyomtató 250 lapos tálcát tartalmaz és hordozók széles skálájára –különböző súlyú papírokra, vagy akár műanyagokra-  képes nyomtatni, több méretben is.

Phaser 6110MFP/B

A Xerox Phaser 6110MFP/B színes multifunkciós nyomtató az egyik legkisebb, legkönnyebb és leghalkabb színes lézerberendezés a piacon. A 6110MFP/B 4 oldal/perc sebességgel nyomtat színeset, illetve 16 oldal/perc sebességgel fekete-fehér dokumentumokat, továbbá másol, szkennel egyetlen megfizethető és könnyen kezelhető eszközként.

A készülék standard PaperPort szkennelő alkalmazást tartalmaz, ami lehetőséget nyújt a szerkesztésre is: többoldalas jegyzetek, valamint szkennelt képfájlok kezelhetőek vele könnyedén. A 6110MFP/B 150 lapos tálcával  rendelkezik és felszereltségére jellemző a USB 2.0 interfész, a 300MHz-es processzor és a 128 MB memória.

Phaser 8860

A Xerox Phaser 8860 színes nyomtató az első, amely a Xerox új generációs szilárdtintás technológiáját alkalmazza. A közel öt éves fejlesztésnek köszönhetően a zsírkrétaszerű szilárdtinta tovább tart, mint a hagyományos tonerek. Egyetlen szilárd-tinta patronnal így több lap nyomtatható, ezért drasztikusan lecsökken a színes nyomtatás ára. Emellett a Xerox patronmentes tintakockák, amiket csak egyszerűen be kell helyezni a színnel megjelölt helyre, minimális csomagolást igényelnek és 90%-kal kevesebb hulladékot hagynak maguk után, mint a hagyományos lézernyomtatók. A Phaser 8860 olyan színes nyomtatást készít, ami megfelel a Pantone szín-rendszer szigorú követelményeinek is.

Kulcsszavak: printer Xerox

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50