LG telefonok a GSMA Mobile World Congress 2008-on

forrás Prim Online, 2008. február 12. 21:59

A mobilkommunikációs piac egyik vezető technológiai fejlesztőjeként és designereként ismert LG Electronics legújabb termékeit és ígéretes technikai megoldásait vonultatja fel a GSMA Mobile World Congress 2008-on, a spanyolországi Barcelonában. A show keretében az LG hivatalosan is piacra dobta LG-KF700-as új mobiltelefonját, amelynek kezelőfelülete érintésvezérléssel használható. A további kiemelt két termék működtetése is érintésen alapul: az LG-KF600 kiváló kényelmi szempontból, míg az LG Viewty professzionális kameraként is használható.

Az LG-KF700 többféle adatbeviteli lehetőséget kínál, köztük az érintőképernyővel, a többszintes lépegetéstől megkímélő Shortcut Dial parancsikon rendszerrel, valamint a numerikus billentyűzettel, amelyekkel személyre szabhatjuk multimédiás telefonunkat. Az LG-KF600 forradalmi InteractPad-je előre felkínál bizonyos szolgáltatásokat, hogy már-már azt hihetnénk, a telefon olvas a gondolatainkban. Az LG Viewty már több elismerést kapott csúcskategóriás digitális kamerájáért és teljes értékű LCD érintőképernyőjéért. Tavaly novemberi európai bevezetése óta több mint 750,000 darabot értékesítettek belőle. Az LG-KF600 és az LG Viewty is elnyerte a tekintélyes iF Product Design Award-ot 2008-ban.

Az LG kiemelt termékei a GSMA Mobile World Congress 2008-on:

LG-KF700

Három különböző adatbeviteli lehetőséget kínálva az LG-KF700 könnyű hozzáférést biztosít a multimédiás szolgáltatásokhoz, amelyek között egy teljes értékű webböngészőt, digitális audió és videó lejátszót, valamint ügyes widgeteket is találunk. A telefon egy nagyfelbontású, 3 inches nagyméretű érintőképernyővel rendelkezik, amelynek feljavított kezelőfelületével a készülék minden funkcióját elérhetjük, valamint videó tartalmak nézésére is tökéletesen megfelel. A Shortcut Dial funkció könnyű és intuitív módját kínálja a gyakran használt alkalmazások közötti gyors lépegetésben. Telefonálni sem lehetne egyszerűbben, mint az LG-KF700-as csúsztatható alfa-numerikus billentyűzetével.

LG-KF600
Az LG-KF600-as fantasztikus szolgáltatásai miatt már-már azt hihetnénk, hogy a telefon olvas a gondolatainkban.
A telefon InteractPad-je parancsikonos navigációs gombokkal helyettesíti a fizikailag létező billentyűzetet, és mindig az aktuális alkalmazásnak megfelelő ikonokat jeleníti meg. Az InteractPad-nek köszönhetően tehát nem kell megjegyeznünk, hogy melyik gomb mire való, amikor éppen a telefon 3 megapixeles kameráját, MP3 lejátszóját, videófelvevőjét használjuk, egyszerűen hívást kezdeményezünk, vagy szöveges üzenetet írunk. Az LG-KF600 amellett, hogy egyszerűen kezelhető legalább ennyire stílusos is fényes felületével és kézbeillő trapézszerű formájával. A telefon iF Product Design Award-ot nyert 2008-ban.

LG Viewty (LG-KU990)

Az ’LG Viewty’ fantázianévre keresztelt LG-KU990-es egy professzionális kamerás telefon, amely rengeteg, eddig csak a kamerákra jellemző csúcstechnológiás tulajdonsággal rendelkezik, köztük a manuális és autó fókusszal, képstabilizátorral és ISO 800-zal a beltéri, illetve éjszakai fotózáshoz. A telefon emellett egy 5 megapixeles, másodpercenkénti 120 képkockás videofelvétel készítésére képes, amely a valaha látott legnagyobb sebesség egy kamerás telefon esetében. Az elkészült felvételeket tetszés szerint szerkeszthetjük és egy mozdulattal feltölthetjük a YouTube-ra. A 3 inches érintőképernyő és a Mobile XD engine szélesebb és elevenebb képet varázsol elénk, miközben a hátul található navigációs tárcsával maximális hatékonysággal vezérelhetjük a készüléket. A telefonhoz tartozó ceruza segítségével digitális aláírásokkal láthatjuk el, valamint szerkeszthetjük fotóinkat.

LG-KF510

Az extra vékony és rendkívül gyönyörű LG-KF510 csúszkamobil a divatosság csúcsának és a technológiai kiválóságnak a megtestesítője egy személyben. Fokozatos árnyalatú fémes Stardust Dark Grey és Sunset red színű sémái képezik a telefon designjának alapját, az interaktív fényű dinamikus érintőpad és az érzelmi töltetű animációk mellett. Az LCD kijelző energiatakarékos automata fényszabályozóval rendelkezik és edzett üvegből készült, amely gyönyörűen fénylik és tartós marad. A telefon egyetlen másodperc alatt üzembe lépő Smart kameráját képstabilizátorral, LED vakuval és a vörös-szem effektust korrigáló technológiával vértezték fel. Az LG-KF510 MP3 számok hallgatására, valamint QVGA videók rögzítésére és lejátszására is alkalmas.

LG-KS20
A KS20 az LG legújabb keskeny kivitelezésű okostelefonja, amelyet a mobilinternetezés élményének javításáért alkotott meg a cég. A készülék teljeskörű internetes böngészővel rendelkezik és a zenéktől kezdve a videoklippeken át a push e-mailekig mindent 3.6 Mbps HSDPA sebességgel képes letölteni. A KS20 segítségével akár videókonferenciát is szervezhetünk a telefon duál kamerájával. A KS20 minimalista koncepciója főleg azok számára lesz csábító, akiknek egyaránt fontosak egy telefon külső és belső tulajdonságai. A készülék szupergyors hálózati csatlakozása és érintésalapú információbeviteli technológiája gazdagítja a felhasználók mobilinternet élményeit. A telefon Microsoft Windows Mobile 6 szoftverrel rendelkezik.

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09