Peter Geytenbeek a Symantec új regionális igazgatója

forrás Prim Online, 2008. február 15. 10:48

A Symantec Peter Geytenbeek-et nevezte ki Ausztria, Magyarország és Románia regionális igazgatójának. A holland születésű szakember korábban sikeresen irányította a magas rendelkezésre állási megoldások üzletágat Ausztriában. Geytenbeek-nek a kiterjesztett hatásköre miatt közvetlen felettese Andreas Zeitler, a közép-európai régió régió elnökhelyettese lesz.

Andreas Zeitler a kinevezés kapcsán így fogalmazott:

“Peter Geytenbeek sokéves terjesztési és marketing tapasztalattal rendelkezik, szemléletében ügyfélközpontú. Az új pozíciójában Peter feladata a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás lesz, akiknek határokon átívelő terméktámogatásra van szükségük. A pénzügyi szektorban tevékenykedő ausztriai ügyfeleink azt várják tőlünk, hogy a szomszédos piacokon, ahol ők is szintén jelen vannak, átfogó megoldásokat szolgáltassunk egy kézből. Ügyfeleink úgy gondolják, a központi keretszerződések lehetőségeit több országban is optimálisan ki tudják használni, és ezáltal az IT költségeiket is csökkenthetik.”

Geytenbeek a nemzetközi szintű tanácsadásban látja a pozitív üzleti fejlődés lehetőségét:
”A jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk a közös munkára, különös tekintettel a helyi partnereinkre, hogy minél jobban ki tudjuk terjeszteni a már létező megállapodásainkat, így magasabb szintű együttműködés jöhet létre, mely megjelenik majd az üzleti eredményekben is. Ugyanakkor a hozzáférés a nemzetközi Symantec tudásbázishoz lehetőséget biztosít a szinergiára partnereink számára.”

Kulcsszavak: Symantec +céginfo CIO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09