1,5 milliárdos forgalmat ért el a HostLogic

Dinamikusan nő az SAP-bevezetések száma

forrás Prim Online, 2008. február 25. 08:03

Sikeres évet zárt 2007-ben a legnagyobb hazai SAP-forgalmazó. A HostLogic Kft. 22 százalékos növekedéssel több mint 1,5 milliárd forintos árbevételt ért el. Tavaly a vállalat vezette be Magyarországon a legtöbb SAP-rendszert.

Az SAP Hungary évindító partnertalálkozóján díjazta legeredményesebb partnereit. Tavalyi teljesítménye alapján a legtöbb új SAP All-in-One ügyfélért járó díjat a HostLogic Kft. nyerte el. A cég SAP-alapú szolgáltatásai révén 22 százalékos növekedéssel több mint 1,5 milliárd forintos árbevételt ért el – mondta el Fárizs Péter, a cég ügyvezetője.

Az immáron ötödik éve megszerzett első helyet a vállalat Magyarországon és a közép-kelet-európai térségben egyedüli szolgáltatásainak köszönheti, többek között annak a technológiai háttérnek, amelynek révén a rendszereket alkalmazás-szolgáltatás és hoszting-konstrukciók keretében is be tudja vezetni a kis- és középvállalatok számára – nyilatkozta a cégvezető. Körükben jelentős sikereket ért el a vállalat saját SAP-alapú fejlesztése (Smart Enterprise), amely mára a bevétel 60 százalékát produkálja.
A kkv-szektor vállalatai cégmérettől függetlenül mindinkább igénylik a korábban csak nagyvállalatok számára elérhető megoldásokat – hangsúlyozta a vezető. Előrejelzése szerint az uniós pályázati bizonytalanságok megszűnése esetén az ERP-forgalom 2008-ban akár 30-40 százalékkal is növekedhet körükben.
Az elkövetkező évek technológiai fejlődési iránya a vállalatok ERP-rendszerei közötti automatizált együttműködés, az SAP üzleti intelligencia tudásának hatékonyabb kihasználása, a dolgozókkal, ügyfelekkel való interaktív kommunikáció és a mobiltechnológiák integrálása a vállalatirányítási szoftverekbe. A HostLogic magyar ügyfelei erre felkészítve vezettetik be rendszereiket a szomszédos országokban, Ukrajnában, Romániában, Szlovákiában nyíló leányvállalataikhoz is.
Az SAP domináns szereplője lesz az ERP-piacnak 2008-ban is, és e cég stratégiája évekre előre meghatározza a vállalatok üzleti folyamatainak fejlődési irányát – mutatott rá Fárizs Péter.

Kulcsszavak: SAP HostLogic +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50