A hálózati biztonság területén erősít a Montana

forrás Prim Online, 2008. február 26. 13:11

A Montana Zrt. szakmai hozzáértésének elismeréseképpen megkapta a Cisco „Advanced Security Specialization” partneri minősítését, amely alátámasztja a Cisco biztonságtechnikai megoldásainak ismeretét a műszaki és kereskedelmi oldalon egyaránt.

„Vállalati és intézményi ügyfeleink számára egyre fontosabbá válik informatikai hálózatuk biztonsága. A Montana közel két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a vezető informatikai szállítók megoldásainak integrálása területén, és kiemelt területként kezeljük az integrált rendszerek biztonságát. Minősített Montana Quality Mérnökeink folyamatos továbbképzésben részesülnek, melynek legújabb eredménye a Cisco „Advanced Security Specialization” partnerség megszerzése” – mondta Váncsa Julianna, a Montana Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese.

A kiemelkedő Cisco „Advanced Security Specialization” minősítés elnyerésének előfeltétele volt, hogy a Montana a Cisco előírásainak megfelelően képzett és vizsgázott szakértői gárdával rendelkezzen. Az „Advanced Security Specialization” minősítéshez bizonyítani kell, hogy magas fokon elsajátították a komplex Cisco megoldások tervezéséhez, bevezetéséhez és támogatásához szükséges elméleti és gyakorlati tudást. Az „Advanced Security Specialization” minősítés birtokában a Montana Zrt. engedélyezett és minőségi szállítója a Cisco különböző technikai szolgáltatásainak és megbízható biztonsági megoldásainak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05