Új Canon fekete-fehér multifunkciósok

forrás Prim Online, 2008. február 26. 16:41

A Canon új fekete-fehér multifunkciós berendezés-sorozattal lépett a piacra. A kisvállalatok és munkacsoportok számára készült új iR20-as sorozat 8 modellje – az iR2018(i), 2022(i), 2025(i) és a 2030(i) – költséghatékony többcélú megoldást jelent közepes szintű igénybevételre, amelyek akár különálló készülékként, akár hálózatra telepítve is használhatók.

A kisvállalatok, amelyeknek alapvetően nyomtatási és másolási szükségleteik vannak, gyakran találják úgy, hogy az irodai többcélú készülékek számukra számos olyan funkciót kínálnak, amire nem feltétlenül van igényük, ezért szükségtelenül magas költséget jelentenek. Egy 2007. augusztusi kutatásból, melyben a Canon Európa 18 országában vizsgálta az irodai dühkitörések legfőbb kiváltó okait, kiderült, hogy a dolgozók 24 százaléka már attól jobban érezné magát, ha a szükséges dokumentumokat gyorsabban és egyszerűbben meg tudná találni a hálózaton. Éppen ezért a Canon olyan szoftvermegoldások széles skáláját kínálja, amelyekkel a felhasználók erőfeszítés nélkül hozhatják létre, kereshetik elő és kezelhetik dokumentumaikat.

A Canon új iR2018-30 sorozata olyan költséghatékony berendezéseket kínál, amelyek kétoldalas (duplex) fekete-fehér nyomtatási, másolási, fax, és színes beolvasási funkciókkal is rendelkeznek. Emellett a készülékek a színes dokumentumokat egyidejűleg több e-mail és hálózati címre is képesek elküldeni. Az új sorozat gyorsabb a korábbi megoldásoknál: sebessége 18 és 30 oldal/perc között van. Kezelése egyszerű, az alapvető befejező műveleteket is kínáló funkciói pedig az érintőképernyős kezelőpanel segítségével jól kihasználhatók.

Az InfoSource 2007. 1. féléves piaci jelentése szerint a fekete-fehér nyomtatók szegmensében közel 16%-os részesedéssel a Canon a vezető márka Nyugat-Európában. Pozícióját a cég a Magyarországon is kapható új sorozattal kívánja erősíteni.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

2024. április 10. 13:14

Júniusban ismét NEXT 3D additív gyártás konferencia

2024-ben ismét rendkívül színes szakmai programmal és neves előadókkal tűzdelt nappal várja vendégeit a NEXT 3D konferencia. A 3D nyomtatók és 3D szkennerek bevált hazai alkalmazásaira fókuszáló NEXT 3D idén június 4-én kerül megrendezésre. A jegyek értékesítése április 8-án jelentős elővételi kedvezménnyel indult el, így az érdeklődőknek érdemes már most ellátogatni a next3d.hu-ra és lefoglalni helyüket a nemzetközi additív gyártástechnológiai konferenciasorozat hazai állomására.

2024. április 10. 11:40

Az LG új 4K okosmonitora beépítve kínálja a Netflixet, a Google Calendart és a Twitchet

Különleges kijelző érkezik hamarosan Magyarországra: a már most előrendelhető LG MyView* okosmonitort úgy tervezték meg, hogy elősegítse a produktivitást a munka során, miközben tulajdonképpen egyszerre tölti be egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit. Aki most előrendeli az okosmonitort, 20% kedvezményt kap az LG webáruházában.

2024. április 2. 14:56

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09