A KPMG a "Legjobb nagyvállalati munkahely"

forrás Prim Online, 2008. március 13. 13:20

A KPMG Nagy-Britanniában ismét elnyerte a The Sunday Times "Legjobb nagyvállalati munkahely" díját. A könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújtó társaság az ötezer alkalmazott feletti cégek versenyében diadalmaskodott. A cég 2006 után immár második alkalommal végzett az élen, és negyedik éve szerepel a top háromban.

A The Sunday Times „Legjobb vállalatok” díja az Egyesült Királyságban a legrangosabb, munkahelyekről alkotott véleményfelmérés, amely kis-, közép- és nagyvállalat kategóriákban ebben az évben összesen 868 társaságot vizsgált, több mint 180 ezer dolgozó bevonásával.

Jól szerepelt a KPMG egy magyarországi felmérésben is – itt az AIESEC diákszervezet a BellResearch és a Hewitt Humán Tanácsadó cégekkel együttműködve a pályakezdés előtt álló hallgatókat kérdezte preferenciáikról. A „Legvonzóbb Munkahely” felmérésben csaknem 2000 hallgató vett részt.

Amikor a megkérdezett fiatalokat arra kérték, hogy spontán módon nevezzék meg a számukra legvonzóbb munkahelyet, a KPMG-t a második helyen említették az OTP után, akárcsak a hasonló tavalyi AIESEC-felmérésben.

Amikor a válaszadóknak 170 cégből kellett kiválasztaniuk a pályakezdők számára legvonzóbbat, a L'Oreal, Nokia és a Coca-Cola szerepelt az első 3 cég között, míg a KPMG a 18. lett ezen a listán.

A friss diplomások a márkanevet, a barátságos munkakörnyezetet, a karrier- és képzési lehetőségeket, illetve a kezdő fizetést nevezték meg, mint a legmeghatározóbb választási szempontokat.

Kulcsszavak: KPMG KPMG-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50