Az Axis elindította online házkonfigurátorát

forrás Prim Online, 2008. március 15. 20:08

A rendszerintegrátorok és tanácsadók számára kifejlesztett új eszköz jelentős időt és pénzt takarít meg a biztonsági megfigyelőrendszerek telepítése során.

Az Axis Communications bemutatta az Axis házkonfigurátort, amely egy online szolgáltatás rendszerintegrátorok, tanácsadók, tervezők és végfelhasználók számára. A program lépésről lépésre segíti a felhasználót a megfelelő házak, tartókonzolok és kiegészítők kiválasztásában. A konfigurátor olyan, az iparágban egyedülálló szolgáltatás, amellyel lényeges idő és költség takarítható meg, mind a termék kiválasztása, mind az üzembe helyezés folyamata során.

Amikor a rendszerintegrátorok, tanácsadók és tervezők megfelelő házat keresnek az Axis hálózati kamerákhoz, bizonyos alapadatokat kell megadniuk – először meg kell jelölniük Magyarországot, mint a telepítés helyét. Ez igen fontos információ, amely nagymértékben befolyásolja a folyamatot, hiszen többszáz változót kell figyelembe venni (például az időjárást és a törvényi előírásokat). Ennek, valamint számos egyéb adatnak birtokában (pl.: a tervezett helyszín, alkalmazás és elhelyezés) a rendszer megadja a szóbajöhető házak és kiegészítők listáját a felhasználóknak. A legutolsó lépésben a konfigurációhoz ajánlott konzolokat kell kiválasztani; ezután listázza ki a program a felszereléshez szükséges összes alkatrészt, beleértve a kábeleket és a tápellátást is. A felhasználó maximális kényelme érdekében az alkatrészek teljes listája a különböző extrákkal, terméknevekkel és számokkal PDF-fájlként le is tölthető, így könnyen mellékelhető például egy tenderhez vagy egy specifikációs dokumentációhoz.

Az egyszerűen használható, intuitív felületű, ingyenesen használható online konfigurátor már elérhető az Axis webhelyén, az alábbi címen: http://www.axis.com/products/video/accessories/configurator/

 

Kulcsszavak: Axis kamera onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09