APC: praktikus megoldások utazó felhasználóknak

forrás Prim Online, 2008. március 18. 13:24

Az APC bejelentette, hogy utazóknak készült USB akkumulátor-kiegészítővel, USB 2.0 elosztóval és egérrel, valamint felcsévélhető kábelekkel bővíti mobil megoldáscsaládjának kínálatát. Az új termékek segítségével a felhasználók biztonságosabban tudják használni elektronikai eszközeiket utazás közben, és könnyebben tudnak hálózathoz kapcsolódni.

Az új APC termékek jellemzői:

APC USB akkumulátor-kiegészítés: Kedvező áron biztosít hordozható tápellátást a mobil eszközök számára az APC megoldása (UPBX-EC). A vékony és könnyű APC USB akkumulátor-kiegészítés /AAA (LR3) méretű elemekről/ USB porton keresztül biztosítja az energiát bármely mobileszköznek, úgymint mobiltelefonoknak, iPod készülékeknek, PDA eszközöknek, stb. A készülékhez az USB töltőkábel külön vásárolható meg.

Vezetékes, optikai, 1000 dpi felbontású APC egér: Kifejezetten az utazó felhasználóknak fejlesztette ki a vállalat a vezetékes, optikai, 1000 dpi felbontású APC egeret (TM1000-EC).
A kicsi, kompakt APC egér tökéletes megoldást jelent a mobil felhasználók számára, használatával a felhasználók menet közben is hatékonyan dolgozhatnak. Az egér kis helyet foglal és a hozzá tartozó kábel felcsévélhető.

APC USB 2.0:
Azoknak a felhasználóknak, akiknek több USB csatlakozóra van szükségük, mint amennyivel laptopjuk rendelkezik, 4 portos USB elosztót ajánl az APC (THUB4-EC). A kompakt, hordozható kialakítású készülék segítségével négy további USB-porton csatlakoztathatnak USB eszközöket a mobil felhasználók. Az azonnal használható (plug and play) APC USB 2.0 elosztó akár 480 Mbps sebességű adatátvitelt biztosít.

APC felcsévélhető kábelek:
Kényelmes módját nyújtják a kábelek szállításának az APC felcsévélhető kábelei. A telefon- és Ethernet-kábelekkel a mobil felhasználó bárhol, bármikor csatlakozhat távoli hálózatokhoz. Mivel a kábelek használat után felcsévélhetők, kevésbé okoznak rendetlenséget a felhasználó táskájában. Az APC felcsévélhető kábelek egy- vagy kétdarabos csomagban vásárolhatók meg (RCUNP-EC), (RCNET-EC), illetve (RCUSB-EC).

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09