Új multimédiás digitális képkeretek a Kodak-tól

Széles Csongor, 2008. március 30. 21:45

A Kodak három új digitális képkeretet mutatott be: egy 7 inches hagyományos digitális képkeretet, valamint egy 8 és egy 10 inches multimédiás keretet. Az új EasyShare M820 és M1020 nemcsak átlagosnál nagyobb LCD képernyőt kínál, hanem mp3 és videó lelátszást is, ugyanis a multimédiás képkeretek beépített hangszórókkal is rendelkeznek, amelyeket mindössze a memóriakártyára kell felmásolnunk. A 7 inch átmérőjű P720 digitális képkeret a megszokott minőséget hozza.

Az összes modell megkapta az új fejlesztésű Quick Touch Border technológiát, amely lehetővé teszi, hogy az ujjunkkal lapozzuk végig a fényképeinket. A képkeret egyszerűen és gyorsan feltölthetjük tartalommal, ebben segít a Kodak EasyShare Digital Display szoftver, amely alapvető képszerkesztési funkcióval is rendelkezik. A képkeretek HD minőségű 16:9 méretarányos fényképeket képesek megmutatni, és másik érdekességük, hogy Kodak Color Science funkciónak köszönhetően a színek élénkek, míg a bőrszín kellemes, természetes hatású marad.
Az otthonunkkal való tökéletes harmonizálás végett a Kodak két dekoratív vörös áfonya és ezüstszínű képszegélyt is csomagol a keretek mellé. A keretek több színben kaphatók: mahagóni szín, arany képszegéllyel, ezüstszín, kék képszegéllyel, fekete szín, pezsgő színű képszegéllyel és kávébarna szín, fekete képszegéllyel.

A Kodak EasyShare M820 és M1020 éles és ragyogó színű képeket és videókat képes megmutatni. Beállítani nagyon könnyű és a Quick Touch Border technológiának köszönhetően egy érintésre végiglapozza a felvételeinket. Eközben kedvenc mp3 zenénket is lejátszhatjuk, még különlegesebb élménnyé téve a fényképeink vagy videóink nézegetését. A digitális képkeret JPEG képfájlokat, a legismertebb típusú MPEG1 és MPEG 4 tömörítésű videófájlokat, és mp3 audiofájlokat képes lejátszani. Emellett támogatja a legismertebb memóriakártyákat is (SD, MMC, xD, and MS), emellett 128 MB belső memóriával is rendelkezik, amely akár 300 fotónak is helyet biztosíthat, és természetesen az USB csatlakozó sem maradhatott le a listáról, amelynek köszönhetően számítógépről, flash memóriaceruzákról vagy egyenesen a fényképezőgépről vagy videokameránkról is átmásolhatjuk a felvételeinket.
A Kodak EasyShare P720 képkeret 7 inches átmérőjű képernyőjén mindössze JPEG formátumú képfájlokat képes megjeleníteni, de ugyanolyan könnyen konfigurálható, ráadásul az előbbi keretekhez képest nem csak az asztalra tehető, de falra is felakasztható.
A digitális képkeretek a gyártó ígérete szerint hamarosan a boltokba kerülnek, ugyanakkor a www.kodak.com weboldalon is megrendelhetőek. A Software Digital Frammes Edition és a Digital Display szoftver ingyenesen letölthető a Kodak hivatalos weboldaláról (www.kodak.com).

Kulcsszavak: Kodak fotó

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50