Kompakt és szupergyors színes eszközök a Ricohtól

Ricoh Aficio SPC220-222N + SF

forrás Prim Online, 2008. április 10. 11:53

A Ricoh kicsi és szupergyors, felhasználóbarát új eszközei színesben és fekete-fehérben egyaránt kifogástalan minőségben nyomtatják ki a dokumentumokat; a gépek multifunkciós változatai pedig teljes funkcionalitást – szkennelést, faxolást, másolást – kínálnak.

Napjaink vállalatai egyre komolyabb kihívásokkal szembesülnek: élesedik a verseny és szűkül a költségvetés. Az Aficio SP C220N, SP C221N és SP C222DN modellek rendkívül versenyképes költségszinten felelnek meg a legkomolyabb elvárásoknak. Beépített hálózati csatlakozásuk révén funkcióik könnyen megoszthatók egy kisméretű iroda vagy néhány fős munkacsoport felhasználói között.

A kivételesen kis helyigényű gép gond nélkül elfér az íróasztalon, vagy bárhol másutt az irodai környezetben anélkül, hogy akadályozná a felhasználó munkáját. Az Aficio SP C220N, SP C221N és SP C222DN segítségével kis mérete ellenére több típusú, tömegű és méretű papírra nyomtathatunk egészen 160 g/m² súlyig, ideértve a fóliát, a fényes papírt, a borítékokat, vagy címkéket is. A 751 (az SP C220N esetében 251) lapos maximális papírkapacitásnak köszönhetően a felhasználónak nem kell folyamatosan a papír pótlásával bajlódnia.

A profi prezentációk, hírlevelek és szóróanyagok készítéséhez egyenletes, kiváló minőségű színes nyomtatásra van szükség. Az SP C220N, SP C221N és SP C222DN fejlett színkezelésével sokféle irodai papírra lehet nagyszerű minőségben nyomtatni. A maximum 2400x600 dpi felbontású nyomatok élesek és részletgazdagok. A nyomtató használata – a telepítéstől kezdve a napi használaton át a karbantartásig – rendkívül egyszerű. A logikus elrendezésű kezelőpanelről az összes funkció azonnal elérhető. Az eszköz praktikus kialakításánál fogva minden elölről kezelhető, a festékkazetta cseréje vagy a papír feltöltése csupán néhány másodpercig tart.
A rövid bemelegedési idő révén 20 (az SP C220N esetében 16) oldal/perc sebességgel pillanatok alatt elkészülnek a nyomtatási feladatok. Az első nyomat – színesben és fekete-fehérben is – 14 másodperc alatt készül el. A még nagyobb teljesítmény érdekében az SP C222DN az automatikus kétoldalas nyomtatást is támogatja. A jól terhelhető Aficio SP C220N, SP C221N, és SP C222DN egyenes papírtovábbítási útvonallal rendelkezik, így akár 30 ezer oldalt is megbízhatóan nyomtat havonta.

Az előbb bemutatott nyomtatók multifunkciós változatban is elérhetők: a Ricoh kiváló ár–érték arányú Aficio SP C220S, SP C221SF, SP C222SF irodai készülékei megfizethető áron támogatják a multifunkciós működést. Valamennyi funkció könnyen használható a kezelőpanelen keresztül. A szkenner csúszómechanizmusa egyszerűsíti a használatot és a hozzáférést, míg az innovatív formaterv megkönnyíti és gyorsítja a kellékanyagok cseréjét. A multifunkciós eszköz fejlett dokumentumelosztási funkciókkal rendelkezik, mint az e-mailbe, mappába vagy FTP-re szkennelés. A hálózati nyomtatás révén bármilyen egyedi környezetbe könnyen beilleszthető.

A Super G3 faxolásra is képes Aficio SP C221SF, SP C222SF gyorsan továbbítja a faxokat a normál telefonvonalon keresztül. A 33,6 Kbps sebességű modem és a 20 oldal/perces sebesség maximálja a munkafolyamat hatékonyságát. A nagyobb másolási, szkennelési, vagy faxolási feladatokhoz 35 lapos automatikus eredeti behúzó (ADF) is rendelkezésre áll. A hálózatra csatlakoztatott nyomtatók működése webes szoftveren keresztül, egyszerűen nyomon követhető.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Az Epson bemutatja a hőmentes állófejes tintasugaras nyomtatás legújabb fejlesztését

Az Epson folytatta azt a törekvését, hogy irodai nyomtatócsaládjában hő nélküli tintasugaras technológiát vezessen be, és bemutatta az AM-C400 és AM-C550 MFP-ket, hogy fejlett megoldásokat nyújtson az A4-es piac számára. Ezek az új termékek az Epson meglévő állófejes tintasugaras nyomtatóinak minden energiatakarékossági és termelékenységi előnyét kínálják, de kisebb, A4-es formátumban.

2024. április 10. 13:14

Júniusban ismét NEXT 3D additív gyártás konferencia

2024-ben ismét rendkívül színes szakmai programmal és neves előadókkal tűzdelt nappal várja vendégeit a NEXT 3D konferencia. A 3D nyomtatók és 3D szkennerek bevált hazai alkalmazásaira fókuszáló NEXT 3D idén június 4-én kerül megrendezésre. A jegyek értékesítése április 8-án jelentős elővételi kedvezménnyel indult el, így az érdeklődőknek érdemes már most ellátogatni a next3d.hu-ra és lefoglalni helyüket a nemzetközi additív gyártástechnológiai konferenciasorozat hazai állomására.

2024. április 10. 11:40

Az LG új 4K okosmonitora beépítve kínálja a Netflixet, a Google Calendart és a Twitchet

Különleges kijelző érkezik hamarosan Magyarországra: a már most előrendelhető LG MyView* okosmonitort úgy tervezték meg, hogy elősegítse a produktivitást a munka során, miközben tulajdonképpen egyszerre tölti be egy televízió és egy professzionális munkamonitor funkcióit. Aki most előrendeli az okosmonitort, 20% kedvezményt kap az LG webáruházában.

2024. április 2. 14:56

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09