A De Lage Landené a Siemens Finance Zrt. és Siemens Leasing Kft.

forrás Prim Online, 2008. április 10. 14:12

A De Lage Landen, a magas színvonalú eszközalapú finanszírozási termékek világszerte működő szolgáltatója sikeresen befejezte Magyarországon a Siemens Leasing Kft. és a Siemens Finance Zrt. felvásárlását. 2008. március 31-től mindkét társaság neve megváltozott, De Lage Landen Finance Zrt.-re illetve De Lage Landen Leasing Kft.-re. A változás nem érinti a cégek munkavállalóit, vezetőit és a cégek egyéb adatait, elérhetőségeit.

A holland De Lage Landen, már folytat pénzügyi tevékenységet Magyarországon és Romániában a szállítmányozási ágazatban. A jelenlegi felvásárlás tökéletesen illeszkedik a vállalat közép-kelet-európai terjeszkedési politikájába és kedvező helyzetet teremt ahhoz hogy a De Lage Landen Magyarországon is beléphessen olyan stratégiai fontosságú területekre, mint például az irodatechnikai és infokommunikációs eszközök, anyagmozgató és építőipari gépek, élelmiszeripari és mezőgazdasági gépek, valamint az egészségügyi berendezések finanszírozása. A felvásárlással egyidőben a De Lage Landen közép-kelet-európai regionális központját is Magyarországra helyezi át.

A holland vállalat Közép-Kelet-Európáért felelős alelnöke, Frans Janssen úgy véli, hogy a Siemens Leasing Kft., a Siemens Finance Zrt. és a De Lage Landen “tökéletesen összeillik”. A Siemens Leasing Kft., a Siemens Finance Zrt. és a De Lage Landen egyaránt ismert értékesítői illetve finanszírozó társaságok, hasonló iparágakban érdekeltek, továbbá üzleti tevékenységükben egyaránt igen sikeresek. A De Lage Landen európai terjeszkedési politikája különösen Közép-Kelet-Európára összpontosít.

“Már megkezdtük tevékenységünket a magyarországi és romániai szállítmányozási ágazatban a Cargobull Finance társasággal, amely a Schmitz Cargobull vezető pótkocsigyártóval létrehozott közös vállalatunk. Nagy várakozásokkal tekintek helyzetünk megszilárdítása elé ennek az ígéretes térségnek más fontos iparágaiban is. Ezen túlmenően megvizsgáljuk Athlon Car Lease nevű leányvállalatunk piaci megjelenésének lehetőségét is a gépjárműlízing piacon.” – nyilatkozta Frans Janssen.

Jonathan Andrew, a Siemens Financial Services európai, ázsiai és csendes-óceáni térségi eszközfinanszírozási vezetője megjegyezte: “Bízunk abban, hogy a DLL és a Siemens magyarországi együttműködése révén versenyképes pénzügyi megoldásokat tudunk kínálni ügyfeleinknek. A Siemens ügyfeleinek kiszolgálására kialakított, az egész világra kiterjedő stratégiánk lényege, hogy saját helyi és regionális szintű szakértelmünket a stratégiai finanszírozási kapcsolatokkal ötvözzük”.

Kulcsszavak: Siemens-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05