Új generációs EN9800GTX/HTDP/512M grafikus kártya

Kiss Ádám Zoltán, 2008. április 11. 19:36

Az ASUS a kifejezetten nagy felbontású grafikát igényelő felhasználók számára bemutatta az NVIDIA GPU-k legújabb generációjára, a GeForce 9800 GTX-re épülő ASUS EN9800GTX/HTDP/512M grafikus kártyát.

A nagy teljesítményű Geforce 9800 GPU-val az ASUS EN9800GTX képes gyors játékélményt nyújtani extrém HD felbontás mellett, miközben a beépített HybridPower technológiának köszönhetően gondoskodik az optimális energiagazdálkodásról. Funkciói között említhető a 3 kártyás SLI technológia, az integrált SmartDoctor alkalmazás – amellyel túlhajtható a shader órajel –, valamint a GamerOSD, valósidejű túlhajtási és összehasonlító tesztelési lehetőséget és videorögzítést kínálva bármelyik számítógépes játék során.

Shader órajelet túlhajtás az új SmartDoctor segítségével:

A vállalat a világon elsőként kínál a játékok kedvelőinek olyan túlhajtási segédprogramot, az új Smart Doctort, amelyen keresztül szabályozni lehet a GPU-k órajelét. A felhasználók ezzel a praktikus alkalmazással egymástól függetlenül túlhajthatják a shader és a mag központi órajelét anélkül, hogy vesződniük kellene a gép újraindításával, vagy a BIOS flash-elésével.

ASUS GamerOSD: Képernyőről szabályozható grafikai alkalmazás:

Az ASUS EN9800GTX-hez olyan funkció is jár amely a játék futtatása során a képes a GPU túlhajtására, lehetővé téve, hogy valós időben módosítsuk a teljesítményt, amikor csak erre szükségük van, és arra is lehetőséget nyújt, hogy felvételt készítsünk az élő játékról, vagy azt könnyűszerrel élőben közvetítsük az interneten keresztül.

A legnagyobb teljesítményű Geforce 9800-as GPU:

Az ASUS EN9800GTX – 128 db villámgyors, egyenként új rekordnak számító 1688 MHz-en futó stream-processzorral felvértezve – a mai piacon kétségtelenül a leggyorsabb grafikai kártyának számít, miközben a felhasználóknak rendkívüli felbontású játék- és szórakozási élményt nyújt.

A legújabb technológiák a gyakorlatban:

HybridPower technológia gondoskodik az optimális áramellátásról. A PureVideo HD eszköz – jelenetenként optimalizálható szín- és kontrasztállítással – látványos képtisztaság mellett kiváló video- és filmminőséget nyújt. Ha nForce SLI-kompatibilis alaplappal párosítjuk, akár kétszeresére fokozott teljesítményre is képes duál SLI konfigurációban, és maximum 2,8-szoros teljesítményt produkál 3 kártyás SLI üzemmódban.

Műszaki jellemzők:

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09