Piacvezetők 2.0: harmadik IMA Konferencia

forrás Prim Online, 2008. április 15. 11:55

A május 15-i IMA (Interaktív Marketing) Konferencia az internetes iparág legnagyobb szereplőit mozgatja meg: Gyémánt támogatói az [origo], a Sanoma Újmédia Divízió és a Samsung Mobile. A konferencia előadói között a legnagyobb világszintű reklámhálózatok vezetői, Norm Johnston (Mindshare Interaction, CEO, EMEA), és Hugo Llebres Vara (Senior Vice President, Agency Developement for Media Contacts) szerepelnek. A „Piacvezetők 2.0” című, „keynote” beszélgetés résztvevői a Sanoma Budapest és a T-Online vezérigazgatói, Szabó György és Simó György.

A hálózati kommunikáció témája köré szerveződő, harmadik IMA Konferencia a teljes hazai internetes szakmát megmozgatja. Május 15-én az [origo], a Sanoma Újmédia Divízió és a Samsung Mobile által főtámogatott egynapos rendezvényen két piacvezető médiaóriás vezérigazgatója, Szabó György (Sanoma Budapest) és Simó György (T-Online Magyarország) beszélget webes trendekről, ahogy ők látják. A beszélgetést a PanMedia Western ügyvezető igazgatója, Bognár Tamás vezeti.
Nemzetközi trendekről, a hálózati kommunikáció jövőjéről, illetve az itthon hamarosan várható tendenciákról Norm Johnston, a Mindshare Interaction társ-vezérigazgatója, illetve Hugo Llebres Vara, a HAVAS Digital-hoz tartozó Media Contacts ügynökségi fejlesztésekért felelős vezető alelnöke tart előadást.
A konferencia workshop-jain a marketingesek, kommunikációs szakemberek akár már másnap hasznosítható tudást kapnak: keresőmarketingről, közösségi marketingről, mobilmarketingről, digitális tévéről, blogkommunikációról, digitális köztéri reklámozásról, vírusmarketingről, interaktív PR-ról és innovatív webes lehetőségekről tartanak workshop-ot a hazai internetes szcéna vezető szereplői. (Részletes program: www.imakonferencia.hu)
A pontosan egy hónap múlva a budapesti Casa de la Músicában tartandó szakmai konferenciát a legnagyobb független hazai interaktív ügynökség, az Arcus Interactive Group, és a vezető marketing kommunikációs szaklap, a Marketing&Média szervezi.

Kulcsszavak: média konferencia

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09