Megválna a Skype-tól az eBay

Genda Csongor Zoltán, 2008. április 19. 18:10

Az eBay elnöke a Financial Times-nak adott interjújában azt nyilatkozta, hogy idén eldől a Skype sorsa. Ha az megfelel az elvárásoknak, akkor megtartják, ha nem, akkor eladják.

Az utóbbi időben egyre több olyan híresztelés látott napvilágot, miszerint az internetes aukciós ház megválna drágán vásárolt mostohagyermekétől, nemrég még a Google-t is a lehetséges vevők közé sorolták. John Donahoe, az eBay első embere a gazdasági lap megkérdezésére elmondta, hogy a szinergiák megvizsgálása után év végén döntést hoznak arról, hogy mi is legyen a VoIP céggel. Az árverési portál elnöke reméli, hogy a Skype integrálása javít a vásárlók és az eladók közötti kommunikáción, s ha elérik a kitűzött fejlődési célokat, akkor nem adják el az internetes telefonszolgáltatót, ellenkező esetben azonban kalapács alá kerül a VoIP cég.
A Skype azonban komoly eredményeket tudott felmutatni 2008 első negyedévében, hiszen 126 millió dollár forgalmat bonyolított, ami 60%-kkal több mint a tavalyi esztendő ugyanezen időszakában.

Kulcsszavak: +céginfo eBay Skype

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50