IMA konferencia a 21. század marketingjéről

forrás Prim Online, 2008. május 8. 14:44

Az interaktív szemlélet evolúciója épphogy megkezdődött, az alapok újrarendezése ugyanakkor már javában tart mind az ügyféloldalon, mind pedig az ügynökségek világában. Egy ponton minden kommunikációs szakembernek döntenie kell a régi rutinok folytatása, vagy az új, interaktív hozzáállás praktikus alkalmazása között. Ezt a döntést segít meghozni az idei, harmadik IMA Konferencia, május 15-én, a Casa de la Músicá-ban, az Arcus Interactive Group és a Markenting & Média szervezésében.

„Beleborzongok, akárhányszor azt hallom valakitől, hogy »ez csak egy újabb csatorna«. Az internet alapjaiban rengette meg a teljes marketing-mixet, nincs más olyan médium, amelyen egy helyen lehetne reklámozni, eladni és szolgáltatni.” – nyilatkozta az IMA Konferencia kapcsán az esemény fő előadója, Norm Johnston, a Mindshare Interaction EMEA vezetője.
Mányai Csaba, az Arcus Interactive Group marketing igazgatója szerint „az interaktív marketing-kommunikációs megközelítés és metodika mára kezdi áthatni a kommunikációs szakma egészét, s alkalmazása nélkül nem létezik igényes 21. századi marketing.”

Arról, hogy hogyan fejlődnek a világszintű vezető médiahálózatok, és hogyan alkalmazkodnak a dinamikusan változó környezethez, a Madridból érkező Hugo Llebres Vara, a Havas Digital interaktív ügynöksége, a Media Contacts ügynökségi fejlesztéseiért felelős stratéga ad elő. Markus Schödl, ProSiebenSat.1 Group vállalatfejlesztési igazgatója az európai digitális televíziózás jövőjét foglalja össze az IMA Konferencián.

Simó György és Szabó György, a T-Online és a Sanoma vezetői rendhagyó plenáris beszélgetését Bognár Tamás, a PanMedia Western ügyvezetője moderálja. A beszélgetés címe: Piacvezetők 2.0.
Az egynapos esemény során az előadások mellett workshopok, vagyis az interaktív kommunikáció gyakorlatainak, alkalmazásainak átadása kap nagy hangsúlyt, hogy a résztvevők akár már másnap elkezdhessék növelni marketingtevékenységük hatékonyságát.  A konferencián emellett a keresőmarketingről, közösségi marketingről, mobilmarketingről, digitális tévéről, blogkommunikációról és egyéb alternatív eszközökről, digitális köztéri reklámozásról, vírusmarketingről, interaktív PR-ról és innovatív webes lehetőségekről tartanak workshop-ot a hazai internetes szcéna vezető szereplői.

A harmadik IMA Konferencián belekóstolhatunk a célcsoportok megismerésének új technikáiba is a HotDog bemutatófilmje jóvoltából, a résztvevők között a Samsung egyik legújabb telefonját, egy Samsung Soul U900-et is kisorsolnak május 15-én.

Az eseményen [origo] internet-csónakázásra invitálja a Casa de la Músicában tartandó eseményen megjelenő kommunikációs szakembereket.

A konferencia blogján - www.imakonferencia.hu/blog - neves szakmai bloggerek percről- percre számolnak be az interaktív szakma eseményéről.

További információ:
www.imakonferencia.hu

Kulcsszavak: reklám trend marketing média

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Mesterséges intelligenciával készítik össze az Unilever B2C webshopjának rendeléseit

Közel 800 cikkszámot kezel, illetve mesterséges intelligenciával ellátott eszközökkel végzi a komissiózási feladatokat a Waberer’s Csoport leányvállalata, a WSZL az Unilever Magyarország Unishop elnevezésű B2C webshopjában. Az új megbízásnak köszönhetően a Waberer’s eddigi tevékenysége bővült és egy 14.500 négyzetméteres raktári terület kezelése mellett immár az Unishop raktárlogisztikai és fullfilment kiszolgálását is végzi. 

2024. április 17. 14:50

Terjednek az alacsony kódú technológiák

Az elmúlt években állandó slágertéma volt a globális informatikushiány, majd elkezdtek záporozni a hírek a techszektorban zajló tömeges elbocsátásokról és a szakértők máris a vészharangokat kongatták. A fordulatot a legtöbben a mesterséges intelligencia számlájára írják, ugyanakkor egyre nagyobb szeletet hasítanak a piacból a low-code platformok is. Ezekkel minimális kézi kódolással fejleszthetünk gyorsan és hatékonyan, miközben rugalmasan alkalmazkodhatunk a változó igényekhez és egyszerűen hangolhatjuk össze az üzleti és technológiai szempontokat. 

2024. április 17. 10:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09