Novell Open Workgroup Suite programcsomag Novell Teaming szolgáltatással kiegészítve

forrás Prim Online, 2008. május 28. 12:01

A Novell bejelentette a Novell Open Workgroup Suite programcsomag Novell Teaming szolgáltatással kiegészített változatát. A már világszerte elérhető kibővített programcsomag új csoportmunka-funkciókkal: csoportmunkaterekkel, vállalati közösségi hálózattal, munkafolyamatokkal, blogokkal és wikikkel egészíti ki a Workgroup Suite eszközeit. A Novell Open Workgroup Suite lehetővé teszi a vállalatok és intézmények számára, hogy növeljék az alkalmazottak termelékenységét, azáltal, hogy a csoportmunkaeszközöket meglévő infrastruktúrájukba integrálják - mindezt a költségek növelése és a zárt forráskódú megoldásokra jellemző egy szállítótól való függőség kialakulása nélkül.

Az új szolgáltatással a Novell Open Workgroup Suite lehetővé teszi a vállalaton belüli hálózatépítést, ahol könnyedén azonosíthatók az egyes területek szakértői, és könnyedén létrehozhatók az új csoportmunkaterek. A megoldás segítségével bármilyen méretű vállalat alapszolgáltatása kibővíthető a csoportmunkával és a tudás megosztásával. A tudás elérhetőségét és megosztását segítő funkciók a személyes és megosztott csoportmunkaterek részeit képezik, így semmi nem vész el, amikor egy alkalmazott kilép a vállalattól. A nagyobb csoportok részeként végzett munka megtalálható a munkatérben, és bármikor elérhető a meglévő és az új csapattagok számára.

Ha egy szervezet csoportmunkateret és hálózatépítő eszközöket szeretne bevezetni az informatikai környezetébe, a Novell Open Workgroup Suite a megfelelő megoldás, mivel egyszerre biztosítja a nagyobb termelékenységet, a már meglévő infrastruktúrával való együttműködést és a nyílt forráskód nyújtotta innovációt. Ez a kibővített programcsomag kihasználja a SiteScape novemberi felvásárlása által kínálta lehetőségeket is, hiszen a felvásárlásnak köszönhetően a lehető legjobb Web 2.0-ás, csoportmunkatér és hálózatépítő eszközöket építhette be a Novell Open Workgroup Suite csomagba.

A Novell Open Workgroup Suite az alkalmazottak teljesítményének növelése, valamint a szolgáltatások és a támogatás szükséges szintjének fenntartása mellett lehetővé teszi, hogy a szervezetek akár 70%-kal csökkentsék a szoftvervásárlási költségeiket az olyan termékekhez képest, mint például a Windows rendszeren és az Office SharePoint kiszolgálón futó Microsoft Professional Desktop Platform. A csomag együttműködik a jelenleg használt platformokkal és alkalmazásokkal, így megkönnyíti a meglévő készségek és informatikai befektetések kihasználását és a megoldások fázisokra osztott bevezetését.

A Novell Open Workgroup Suite rugalmas vásárlási program keretében érhető el, hogy a bevezetés a szükséges platformoknak és csoportmunka eszközöknek megfelelően történhessen. A Linux, NetWare és Windows kiszolgálótelepítési lehetőséggel a Novell Open Workgroup Suite legteljesebb verziója a következőket biztosítja:

  • Novell Teaming az új generációs együttműködéshez,
  • Novell Open Enterprise Server a fejlett tárolásfelügyelethez, a felhasználók és a jogosultságok kezeléséhez, valamint clusterek használatához és feladatátvételhez,
  • Novell ZENworks Suite az automatizált tárgyieszköz-gazdálkodáshoz,
  • Novell GroupWise az e-mail üzenetekhez és naptárkezeléshez,
  • Windows és Linux rendszereken futó népszerű irodai csomag, az OpenOffice.org Novell változata,
  • valamint SUSE Linux Enterprise Desktop a munkaállomások teljes körű termelékenységének biztosításához.


A csomag két másik változatban is elérhető: a Novell Teaming szolgáltatással kiegészített változat más üzenetküldő platformok használatát is lehetővé teszi, a másik pedig a Novell Teaming által biztosított csoportmunkatér és társadalmi hálózatok előnyei nélkül használható. Kiemelt szoftverkövetési szerződés megkötésére szintén van lehetőség, amely a csomagban lévő termékek új verzióihoz biztosít hozzáférést, valamint korlátlan, állandó terméktámogatást biztosít.

Kulcsszavak: Novell szerverszoft

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Az AOC a Graphic Pro U3 sorozattal erőt ad az alkotóknak

A kijelzőspecialista AOC büszkén jelenti be a kreatív szakemberek egyedi igényeihez gondosan kidolgozott új monitorcsaládját. A kivételes színhűségével, élvonalbeli funkcióival és elegáns, díjnyertes dizájnjával az AOC Graphic Pro U3 sorozat forradalmasítja a fotósok, vizuális művészek, tervezők, szerkesztők, műsorszolgáltatók, producerek és játékipari szakemberek munkáját. 

2024. április 22. 17:50

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50