Nem hátráltatja többé a munkát a nyomtatóra küldött nagyméretű dokumentum

Takács Zsolt, 2008. június 15. 17:11

Gyakori jelenség, hogy az irodai dolgozók munkáját hátráltatja egy, a berendezésre küldött nagyméretű dokumentum. A zavartalan irodai nyomtatást segíti a Xerox új WorkCentre 7346 multifunciós nyomtatója.

A vállalat legújabb, színes, többfunkciós nyomtatója számos dokumentumfajtát képes gyorsan kinyomtatni, legyen szó mindennapos, Excel-formátumú üzleti beszámolókról, grafikus elemekkel teletűzdelt prezentációkról vagy brossúrákról. A berendezés színesben 40 oldalt, fekete-fehérben 45 oldalt tud nyomtatni percenként 667 MHz-es processzora, 1,5 GB-os memóriája és 40 GB-os meghajtója segítségével.

Míg a képekben gazdag dokumentumok általában lelassítják a nyomtatást, a WorkCentre 7300-as sorozathoz tartozó új, Electronics For Imaging (EFI) Fiery nyomtatószerver felgyorsítja ezt a folyamatot. A WorkCentre 7346 a nyomtatószerverrel együtt tehát tökéletes megoldás olyan irodák – például marketingcégek vagy kiadók – számára, amelyek változatos, akár illusztrációkkal teletűzdelt dokumentumokat nyomtatnak. Az EFI Fiery nyomtatószerverrel ráadásul könnyen beállíthatók a pontos színek, és ellenőrizhető a színhelyesség.

A WorkCentre 7346-hoz tartozó eszközök – az Auditron és a Xerox Standard Accountig szoftverek - szabályozzák és nyomon követik a színhasználatot annak érdekében, hogy a költségek kontrollálhatóak és megoszthatóak legyenek.

A WorkCentre 7346 biztonsági funkciói gondoskodnak az adatok teljes körű védelméről a berendezésen, a merevlemezes meghajtón és a hálózaton, valamint a dokumentumban. Egy ellenőrző program számon tartja a nyomtató által feldolgozott munkákhoz tartozó dátumot és felhasználót. A Secure Print szolgáltatás pedig arról gondoskodik, hogy a bizalmas információkhoz más ne férjen hozzá: nyomtatás előtt ugyanis egy kódot kell beütni a gépbe, hogy elindítsuk a munkát.

Az új berendezés is rendelkezik a legtöbb Xerox multifunkciós eszközben megtalálható Xerox's Extensible Interface Platform (EIP) technológiával. Az internetes szabványokon alapuló EIP lehetővé teszi a független szoftverkereskedők és -fejlesztők számára, hogy egyszerűen létrehozzanak olyan alkalmazásokat a multifunkciós rendszerekhez, amelyek megkönnyítik a dokumentumkezelést, így például az egyének vagy munkacsoportok igényeihez igazított, testre szabott érintőképernyőt.

Kulcsszavak: Xerox printer

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Barangolj, dolgozz és játssz a BOOX tablettekkel!

Hogy kiszabadulhassanak a hagyományos irodák korlátai közül és egy nyitott környezetben élhessenek, egyre többen választják a digitális nomádságot a munka és magánélet közti jobb egyensúlyért. Annak ellenére, hogy a véget nem érő nyári kalandok vagy a különböző kultúrák megismerése igencsak csábító, számos kihívást jelentenek.

2024. április 17. 11:41

Júniusban érkezik Magyarországra a Lenovo Legion Tab Android Gaming Tablet

A Lenovo bejelentette, hogy a Lenovo Legion Tab júniusban Magyarországon is elérhetővé válik. A 8,8 hüvelykes Android táblagép – amely a modern mobilos játékosok számára készült – áthidalja a PC és a mobiljátékok közötti szakadékot, egyúttal elérhető és kényelmes megoldást kínál a kiemelkedő játékélményt kereső játékosok számára.

2024. április 15. 14:43

Országos előadássorozatot indít az SZTFH a magasabb szintű kiberbiztonságért

A vállalati kiberbiztonság erősítése érdekében a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) 2024 áprilisában ismét egy többállomásos országos rendezvénysorozatot indít. A roadshow célja, hogy felhívja a figyelmet a vállalatokat érintő kiberbiztonsági fenyegetésekre, valamint – a cselekvő állam részeként – elősegítse a nemzeti digitális szuverenitás és a kiberbiztonság, mint a piacon megvalósuló versenyelőny érvényesítését.

2024. április 13. 14:20

Szerkessz 4K-s Adobe Premiere videókat az ASUSTOR Flashstor 12 Pro NAS-ról!

Az Adobe Premier Pro az egyik legnépszerűbb videószerkesztő alkalmazás. Az Adobe Premiere videók szerkesztésére és speciális effektek hozzáadására is használható. Szerkesztés közben azonban olyan problémák léphetnek fel, mint a nem megfelelő teljesítmény, a tárolólemezek lassúsága, az elegendő tárolókapacitás hiánya, vagy éppen a lemezek meghibásodása és a biztonsági másolatok hiánya. A kevés tárhellyel rendelkező számítógépek felhasználóinak és a tartalomgyártóknak az ASUSTOR a Flashstor 12 Pro használatát javasolja a hatékony 4K-videószerkesztéshez.

2024. április 13. 06:09

Nagy teljesítményű számítógépet mutatott be az Emerson

A Movicon szoftverrel és a PACEdge IIoT platformot előre telepítve tartalmazó PACSystems IPC 2010 nagy teljesítményű számítástechnikát biztosít az ipari edge adatvizualizációs alkalmazásokhoz.

2024. április 12. 13:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09