Megnyílt a Betegszoba.hu online rendelő

forrás Prim Online, 2008. június 24. 14:47

A gyógyulást és a megelőzést egészen újfajta szemléletből megközelítő betegszoba.hu közösségi portál az orvosiszótár.hu akvizícióját követően immár szakmai hátteret is kap, melynek köszönhetően az irányított tudás- és tapasztalat-megosztás orvosi felügyelettel zajlik az oldalon.  A közösségi oldalon hírszolgálat, anonim szaktanácsadás, valamint kórházértékelő funkciók állnak a látogatók rendelkezésére.

„Nagyon örülök, hogy az orvosiszótár.hu szakmai vezetőjeként egy újabb olyan projektet képviselhetek, mely minden eddiginél nagyobb hatékonysággal válhat a beteg, gyógyulni vágyó emberek segítségére.” – fogalmazott Dr. Papp András, a portál szakmai vezetője, a Budapesti Szent Rókus Kórház Kardiológiai Rehabilitációs Osztályának főorvosa. – A portálon a napi aktuális, szakmailag ellenőrzött egészségügyi hírek mellett olyan funkciók állnak a felhasználók rendelkezésére, mint az egyes betegségek kórtörténeteinek felvitelének lehetősége, illetve kórházértékelés, melynek célja a hazai egészségügyi intézményekről kialakult vélemények differenciálása, az egyes kórházakról szerzett tapasztalatok megosztása.

„Az első heteket követően napi átlag négyezer egyedi látogatót számlálunk és reményeink szerint ez a szám szolgáltatásaink és a tudásbázis folyamatos bővülésével párhuzamosan fog nőni.” fogalmazott Dr. Papp András. A virtuális orvosi rendelőben szakorvosoktól kérdezhetnek személyesen az olvasók, akik 24 órán belül megkapják a válaszokat. Mindezek mellett az orvosiszótár.hu oldalain belül Magyarország legnagyobb ingyenes internetes magyar-latin orvosi szótárát, BNO kód, E-szám és laboreredmény-keresőt találnak a felhasználók.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05