Újabb három Cisco-minősítést szerzett a Synergon

forrás Prim Online, 2008. június 26. 12:36

A szakmai körökben is újdonságnak számító IOS XR alapú rendszerek tervezésére, telepítésére és támogatására bizonyultak alkalmasnak a Társaság szakemberei, illetve Advanced Wireless és Advanced Security specializációjuk cégszintű megújítása is az elmúlt hetekben zajlott.

Jelenleg a Synergon az egyetlen magyar tulajdonú rendszerintegrátor, amely rendelkezik a Cisco IOS XR ATP minősítésével – a külföldi tulajdonú cégek között is csupán egy birtokolja ezt a címet Magyarországon –, ráadásul a Cisco egyelőre nem tervezi e kör bővítését.
Az említett minősítéssel a Synergon szakemberei már a leghitelesebb bizonyítékkal szolgálhatnak tudásukról, melynek köszönhetően azon kevesek közé tartoznak Magyarországon, akik már élő hálózatban konfiguráltak IOS XR-t futtató berendezéseket, és sikeres vizsgát tettek minden, a Cisco által előírt szakmai továbbképzésen.
Korábban hasonlóképpen lényeges esemény volt a Társaság életében a Cisco Gold minősítés alapját képező Advanced Wireless és Advanced Security specializációk megújítása, amelyek részfolyamatai már korábban lezajlottak, így a cégszintű minősítés megújítására most érkezett el az idő.

Kulcsszavak: Synergon Cisco +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09