Katasztrófa-helyreállítási megoldások kis- és középvállalatoknak

forrás Prim Online, 2008. július 1. 13:14

A PlateSpin ULC, a Novell által nemrégiben felvásárolt vállalat bejelentette az új PlateSpin Forge csomagokat, amelyek segítségével költséghatékonyan működtethető az innovatív katasztrófa-helyreállítási hardveralkalmazás az olyan kis- és középvállalatok számára, akiknél 10 vagy annál több kiszolgáló munkaterhelésének védelmét kell biztosítani.

A PlateSpin Forge egy célorientáltan kifejlesztett, összevont helyreállítási megoldás, amely előre csomagolt és beállított hardvert, szoftvert valamint virtualizációs technológiát tartalmaz a gyors telepítés, a testreszabás leegyszerűsítése illetve a teljes birtoklási költség csökkentésére. A kis- és középvállalatok számára a 10, illetve 25 munkaterhelést védő modellt kínálják. Az új megoldásnak köszönhetően a helyreállítási befektetések költségei jobban illeszkednek az adatközpont méretéhez valamint a leállás vagy katasztrófa esetén védett fizikai vagy virtuális kiszolgálói munkaterhelések számához.

A kis- és középvállalatok piacán egyre nagyobb az igény a PlateSpin Forge termékhez hasonló, költséghatékony helyreállítási megoldások iránt, amelyek a virtualizáció segítségével egy virtuális gép bekapcsolásához hasonlóan egyszerűvé teszik a helyreállítást egy esetleges katasztrófa után. A virtualizált helyreállítási technológiák támogatják a távolabbi célokat és a stratégiai kezdeményezéseket is, amelyek rugalmasabbá és könnyebben kezelhetővé kívánják tenni az informatikai környezeteket. A 10 munkaterheléses PlateSpin Forge modell 5 munkaterhelésenként bővíthető, így rugalmasan követi a vállalkozás növekedését.

A PlateSpin Forge legfontosabb szolgáltatásairól a http://www.platespin.com/products/forge/features.aspx weboldalon olvashat.
 

Kulcsszavak: security Novell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50