A webáruház-specialista KASA-csoport Magyarországon terjeszkedik

forrás Prim Online, 2008. július 23. 14:38

A KASA.cz csoport, amely nemcsak Csehországban, de Szlovákiában, Németországban és Lengyelországban is a legnagyobb webáruházak üzemeltetője, ötödik országként Magyarországra is kiterjesztette tevékenységét. Az üzemeltetés harmadik napján a honlapon realizált forgalom elérte az 1,7 millió forintot. Ezzel a magyarországi piacra lépés a csoport életében az eddigi legsikeresebbnek bizonyult.

Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Németország után Magyarországon indította be kereskedelmi tevékenységét a KASA.cz csoport. 2008. július 11-én a cég www.LOGIK.hu címen elindította új webáruházát. A LOGIK.hu magyarországi piacra lépése a KASA.cz anyacég erős know-how-jára épült. A cég, amely mögött az Arca Capital befektetési társaság áll, minden említett országban a legnagyobb webáruházak üzemeltetője,. A KASA-csoport immár Magyarországon is az on-line vásárlás előnyeit kínálja. A cég sikereit a magas szintű szolgáltatásoknak, rugalmasságának, hibátlan logisztikai háttérének és technológiájának valamint pénzügyi versenyképességének köszönheti.

A LOGIK.HU már most széles választékkal ál a fogyasztók rendelkezésére: digitális és audio-video technika, fényképezőgépek, mobiltelefonok, háztartási gépek, autó- és motoralkatrészek, számítástechnikai termékek, sportszerek, háztartási és kerti termékek valamint parfümök, órák és kozmetikai szerek – az oldalon összesen több mint 45 ezer termék vásárolható meg. A LOGIK.hu elsősorban a neten történő vásárláshoz kapcsolódó hiedelmek és aggodalmak eloszlatására kíván összpontosítani. Ebben segíthet a „Tanuljon meg az interneten vásárolni”  elnevezésű oktatási program, amely Szlovákiában és Csehországban nagy visszhangot váltott ki. A vásárlókat az előnyös akciók, a legkeresettebb termék 24 órán belüli szállítása, a speciális szezonális kínálatok vagy a kiválasztott termékek árának és műszaki paramétereinek gyors összehasonlíthatósága is megragadhatja. Ezen kívül a LOGIK.hu díjtalan kiszállítást kínál Magyarország egész területére.

Kulcsszavak: onlineszolg e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50