Energiatakarékos LG Flatron W52TE monitorok

forrás Prim Online, 2008. július 24. 20:40

Az LG Electronics bemutatta új W52TE monitor sorozatát, amely 50 százalékkal kevesebb energiát fogyaszt, mint ugyanolyan méretű monitorok. A W52TE továbbá rendelkezik egy úgynevezett „FUN” gombbal, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel hozzáférhessünk a monitor speciális funkcióihoz. A felhasználóbarát és energiatakarékos monitorok 19 és 22 inches változatokban kaphatóak.

Energiatakarékosság

A 19 inches modell normál körülmények között mindössze 20 wattot, a 22 inches monitor pedig 22 wattot fogyaszt. Ez jelentős megtakarításnak számít a 36 és 40 wattos 19, valamint 22 inches monitorok fogyasztásához képest. A W52TE sorozat modelljeinek Sleep módban csak 0,3 watt energiára van szüksége.

Felhasználóbarát tulajdonságok

A FLATRON W52TE sorozat FUN gombjának megnyomásával egy speciális menübe lépünk, ahol a megszállott játékosok, az internetes videók kedvelőin túl még a látáskorlátozottak is találnak alkalmazható funkciókat. Ilyenek például a „4:3 in Wide”, „ez Zooming” és a „Photo Effects and sound”.

A „4:3 in Wide” funkció a játékosok számára lesz igazi meglepetés. A „FUN” gombon keresztül aktiválható funkció automatikusan szélesvásznúra optimalizálja a 4:3 arányú képet, egy sokkal intenzívebb élményt nyújtva a felhasználónak.

Egy másik könnyen aktiválható funkció az „ez Zooming”, amely lehetővé teszi a látásromlással küzdő idősebb vagy más emberek számára, hogy a FUN gomb megnyomásával csökkentsék a monitor felbontását, így nagyobb ikonokat, valamint könnyebben olvasható betűket jelenítsenek meg a képernyőn. A monitor eredeti felbontása 1680x1050, amelyet 1440x900-ra csökkenthetünk az „ez Zooming” funkcióval.

A „Photo Effects” funkció az online videók és a számítógépes diavetítések készítői körében arathat majd sikert. A W52TE monitor „FUN” gombjának köszönhetően négy különféle speciális effektus közül választhatunk. A készülék fotószerkesztő alkalmazással is rendelkezik, ahol az alábbi hatások közül választhatunk: Natural (természetes), Gaussian Blur (Gauss életlenítés), Sepia (szépia) és Monochrome (monokróm).

A W52TE monitor különféle hangeffektusokkal teszi kellemesebbé a használatot. A készülék kellemes hanghatásokkal kényezteti fülünket bekapcsoláskor és a 16 színű képernyőmenü böngészése közben.

A „FUN” gomb funkciói mellett a monitor 10 000:1 DFC kontrasztaránnyal, 2 ms válaszidővel és az LG saját fejlesztésű FLATRON f-engine technológiájával rendelkezik. A FLATRON W52 széria már kapható Magyarországon.

Kulcsszavak: LG LG Electronics monitor

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50