Vízipólós blog,, hírek a pekingi olimpia alatt

forrás Prim Online, 2008. július 26. 13:02

Exkluzív microsite-t indít a Vodafone a pekingi olimpia idejére, vízipólós bloggal, hírekkel, képekkel. Az olimpia utáni árverésen a férfi válogatott tagjai által dedikált labda és a sportolók ruhái kerülnek kalapács alá.

A Vodafone, a Magyar Vízilabda Szövetség támogatója július 25-én elindította a www.vodapolo.hu honlapot. A naponta háromszor frissülő oldal a férfi és női vízilabda versenyek izgalmairól, kulisszatitkairól tudósít majd csak itt elérhető, exkluzív tartalmakkal. A vízipólós blogban Fábián László olimpiai bajnok öttusázó szemén keresztül bárki megismerheti az olimpiai falu titkait, a sportolók mindennapjait Pekingben.

A honlapon 2 játék is található, az egyikben a pólósok képei rakhatók ki, a másikban mindenki játékossá válhat egy rövid időre. A legjobb játékos egy Adidas ajándékcsomaggal lesz gazdagabb.

Az augusztus 25-én induló árverésen a férfi válogatott által használt és dedikált labda mellett licitálni lehet még Kásás Tamás úszónadrágjára, Madaras Norbert úszósapkájára, Benedek Tibor fürdőköpenyére és Stieber Mercédesz úszódresszére. A Vodafone az árverésből befolyó összeget a Gézengúz Alapítványnak ajánlja, így hozzájárul a mozgáskorlátozott, mentálisan és halmozottan sérült gyermekek vízi terápiájához.

A Vodafone Mobilmarketing Program keretében nemrég elindult Nivea mobilkampány részeként díjmentesen rendelhető meg az olimpiai SMS/MMS értesítő, illetve a Vodafone live! olimpiai hírszolgáltatása. A gyors és széleskörű tájékoztatást az MTI hírügynökség biztosítja. Augusztus 8-tól a Vodafone live!-on elinduló olimpiai kvízjáték során a helyesen válaszolók hetente Nivea csomagokat nyerhetnek.
A Nivea Ötkarikás Hírek július 22-e és augusztus 24-e között bármikor megrendelhető a „NIVEA SPORT” kód elküldésével a 1744-es telefonszámra.
A hírszolgáltatás a Vodafone live!-on itt érhető el: Vodafone live! / Sport / Nivea Ötkarikás hírek

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50