Hordozható winchester hölgyeknek

Milkovits Gábor, 2008. július 27. 09:10

A Samsung egy olyan hordozható 2,5” külső merevlemezt mutatott be, amely nem véletlenül emlékeztet púderes dobozra, mivel kifejezetten nők számára tervezték.

A „Costume” („kosztüm”) fantázianevű adattároló eszköz technikai részleteiről a méretétől eltekintve egyelőre nem sokat lehet tudni, mindenesetre érdekes újdonság, hogy valaki végre nem úgy akar a női célközönségnek eladni egy műszaki cikket, hogy elkezdi egy-az-egyben az eredeti terméket árusítani, csak éppen rózsaszínben. A Samsung által a Yanko Design formatervezőivel közösen megálmodott termékről egyelőre nem lehet tudni, hogy valaha eljut-e a sorozatgyártásig, az viszont tényleg igaz, hogy kitűnően illene egy női táskába a szempillaspirál, a púderes doboz és a Kennedy-gyilkosság titkos aktáinak tőszomszédságában.

Az érdekes újdonság azért felvet egy fontos kérdést. Mégpedig azt, hogy azok számára, akiknek feltétlenül szükséges hordozható winchestert használniuk és nem érik be egy kisebb kapacitású, ám jóval praktikusabb USB flash drive-val, valóban ennyit számít-e a formatervezés? A válasz csak akkor derül ki, ha egyszer tényleg a boltokba kerül az egyébként tényleg újító jellegű termék.

Kulcsszavak: Samsung winchester

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09