Új irodát nyit Óbudán a VT-Soft

Kovács Attila, 2008. augusztus 2. 09:17

Augusztus 2-án szombaton nyitja meg új irodáját Budapesten a szoftverfejlesztő VT-Soft Kft. Az avatószalagot az óbudai Graphisoft Parkban tartandó rendezvény díszvendége, Joanna Stempinska, a Lengyel Köztársaság magyarországi nagykövete vágja át.

2008. májusában a szoftverfejlesztő lengyel TETA S.A. 31,5 millió zloty (2,3 milliárd Ft) megfizetésével 86 százalékos részesedést szerzett a VT-Soft-ban. A lengyelországi humáninformatikai piacot vezető TETA és VT-Soft termékköre és szolgáltatásai nagymértékben fedik egymást, a hasonlóságból adódó szakmai lehetőségek kihasználása természetes iránya a következő évek fejlesztéseinek. A cégstratégia három fő irányt jelöl ki: a humán és munkaügyi outsourcing területét, a HR-szoftverek fejlesztését és értékesítését, valamint harmadikként a nagy informatikai projektek területét. Ez utóbbihoz tartozik a verseny- és állami szektor számára nyújtott rendszermenedzsment és IT biztonsági szolgáltatás, az alkalmazások központi felügyelete, a rendelkezésre állás, a működési stabilitás és sérthetetlenség biztosítása.  A VT-Soft olyan nagy ügyfeleket szolgál ki évek óta, mint a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatala vagy az Országos Egészségbiztosítási Pénztár.

A humánügyviteli szoftverek terén a VT-Soft legjobb hagyományait folytatja, amikor kiváló szakembereinek hozzáértésével oldja meg a szoftverek lokalizálását a szomszédos országok felhasználói számára. A VT-Soft humáninformatikai termékskálája teljesebbé vált, a már jelentős piacot magáénak tudó OPUS szoftvercsalád tb-, bér-munkaügy-adó, HR, kafetéria és munkaidő-tervező/nyilvántartó moduljai mellé belépett a TETA Personnel szoftverrendszer.

A VT-Soft (2008. májusáig VT-SOFT Videoton Software Kft.) 1989 óta nyereséges szoftverfejlesztő és -szolgáltató cég, létszáma 170 fő, több mint 1,8 milliárd forint forgalma kizárólag informatikai szolgáltatások és szoftverek értékesítéséből származik. A cég budapesti központján kívül Tiszaújvárosban is rendelkezik irodával. Leányvállalata, a VT-HR Kft. 8400 MOL-alkalmazott bérszámfejtését, HR-adminisztrációját végzi outsourcing szolgáltatásként. A cég szakterületei: humánügyvitel (bér-munkaügy-adó, társadalombiztosítás, HR, kafetéria, HR outsourcing, munkaidő-tervező és nyilvántartó), vállalatirányítás, költségvetési gazdálkodás, rendszermenedzsment.


További információ: www.vtsoft.hu vagy www.vtsoft.eu

Kulcsszavak: VT-Soft +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09