Középvállalatokra kihegyezett phion M termékcsalád

Kovács Attila, 2008. augusztus 2. 09:40

A biztonságos hálózati kommunikációs megoldások egyik vezető szolgáltatójaként ismert osztrák Phion AG új termékcsaláddal (phion M) jelentkezik. A megjelenő egységes fenyegetettség-kezelő UTM Appliance-ek négy változatban állnak rendelkezésre, és célzottan a középvállalatok követelményeinek megfelelően vannak kialakítva. A phion M a vállalat által eddig kínált netfence M terméksort váltja le.

A szervezetek napjainkban gyakran állnak olyan komoly kihívás előtt, hogy az egyes komponensekből álló (tűzfal eszközök, behatolás-védelmi, antispam, antivírus, kémprogram ellen védő és tartalomvédelmi) megoldásaikat egyetlen homogén és központilag menedzselhető rendszerbe integrálják. A kihívásra választ adó phion M összehangolt Unified Threat Management (UTM) megoldást kínál. A maximálisan ezer felhasználóval rendelkező közepes szervezetek számára a phion M „mindent egyben” megoldást nyújthat, átfogó és hatékony védelmet kínálva (tűzfal, VPN, tartalom- és email biztonság) egyetlen alkalmazásban integrálva. A phion M Appliances valamennyi funkciója központilag kezelhető egy grafikai egység interfész (GUI) révén. Továbbá: az egyes Appliance-k egy netfence Management Centre-hez kapcsolhatók, hogy a vállalatok hatékonyan és forráskímélően legyenek képesek biztonsági infrastruktúrájukat menedzselni.

Az új phion M sorozat négy különböző verzióban kapható. A phion  MR  speciálisan kis kirendeltségek számára van kialakítva, 20 felhasználóig; a  phion  M1 100 felhasználóig; a
phion M3 500 felhasználóig; a phion M5 1000 felhasználóig vehető ignybe. Az ár a változattól függően 890 és 13.860 euró között mozog.

Kulcsszavak: phion hálózat security

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05