500 ezer szélessávú internet-előfizető a T-Online-nál

forrás Prim Online, 2008. augusztus 19. 14:21

A T-Online szélessávú internetet használó ügyfeleinek száma a héten elérte a félmilliót. A magyar internetpiac vezető szolgáltatójának előfizetői között a kábelnetet választók száma meghaladja a százezret. 

Az ország 1800 településén jelen lévő és immár ötszázezer ügyféllel rendelkező T-Online számára a DSL és a kábelhálózaton kínált internetszolgáltatás bevezetése óta kiemelt feladat, hogy lehetőséget biztosítson az ügyfelek minél szélesebb körének a szélessávú internetszolgáltatás igénybevételéhez.
A lakossági, kisüzleti DSL valamint a kábelnet-előfizetőket magába foglaló ügyfélszám elmúlt években tapasztalható dinamikus növekedése annak is köszönhető, hogy a T-Online – a meghirdetett szélessávú internet népszerűsítését célzó programjain kívül – komoly hangsúlyt fektetett a piaci igényekre rugalmasan reagáló ajánlatok kialakítására, amelyek között mindenki megtalálja a számára kedvezőt.
A folyamatos hálózatfejlesztés eredményeképpen a T-Online előfizetők internetes letöltési sebessége az elmúlt években folyamatosan javult, miközben a vállalat a piaci trendeket követve csökkentette az előfizetések árát, valamint növelte az internetes postafiókok méretét.
Mindezen túl az elmúlt időszakban nőtt a T-Online országos lefedettsége: a Magyar Telekom szolgáltatási területén kívül ma már az egész országban, így az Invitel, a ma már Invitel részét képező Hungarotel, a UPC Telekom valamint a T-Online-ba időközben beolvadó Emitel területén is előfizethető a T-Online DSL vagy kábelnet szolgáltatása.
Az említett fejlődésnek és fejlesztéseknek köszönhetően a magyar internetpiac vezető szolgáltatójának – lakossági, kisüzleti DSL valamint a kábelnet-előfizetőket magába foglaló –ügyfélköre ötszázezerre bővült, amelyen belül a kábelnetet választók száma meghaladja a százezret.

 

Kulcsszavak: T-Online-hu DSL ADSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05